Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 4. 2017,
8.53

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Vsebino omogoča Telekom Slovenije

Natisni članek

televizija otroci risanka Telekom Slovenije Minimax+ Minimax

Torek, 4. 4. 2017, 8.53

6 let, 6 mesecev

MINIMAX+

Povabilo v animirano deželo vil, psičkov in konjičkov

Vsebino omogoča Telekom Slovenije
Mia in jaz

V videoteki Minimax+ na televiziji Telekoma Slovenije so sinhronizirane risanke na voljo točno takrat, ko vam in vašim otrokom ustreza. Preverite, katere animirane vsebine bodo vaše najmlajše razveseljevale aprila.

Dežela konjičkov (Horseland)

Fotogalerija
1 / 5

V prečudoviti pokrajini daleč daleč stran je kraj, ki se imenuje Dežela konjičkov, kraj, kjer je veliko lepih zelenih pašnikov in planinskih poti. V tej deželi lahko spremljamo dogodivščine treh deklet in enega fanta.

Ti so hitro postali najboljši prijatelji, medtem ko so se učili o konjih in o konjeništvu, o tem, kako krotiti konje, o oskrbi za živali ter o razburljivih skokih (in padcih) na tekmovanjih za zanimive nagrade.

Posebnost konjičkov je njihova izredna sposobnost: prav vsi znajo govoriti. No ja, vsaj drug z drugim.

Nove epizode bodo v videoteki Minimax+ na voljo od 15. 4.!

Zorro (Zorro - The Chronicles)

Fotogalerija
1 / 5

V novi risani seriji vam predstavljamo najstniškega dona Diega, ki se spopada z največjim izzivom v svojem življenju, saj s številnimi brezobzirnimi tirani bije boj za pravico.

Oglejte si začetke najbolj znanega zamaskiranega junaka. Zorro svoje nasprotnike osmeši z namenom, da bi jim dal lekcijo, pod svoja dejanja pa se podpiše z značilno črko Z.

Nove epizode bodo v videoteki Minimax+ na voljo od 15. 4.!

Mia in jaz (Mia And Me)

Fotogalerija
1 / 5

Kar se začne kot fantastična pravljica, za Mio postane resničnost. V sebi mora najti moč, da bo sposobna rešiti vrsto samorogov in ves svet.

Pred tem je že brala o zemlji Centopia v neki starodavni knjigi o mitih, zdaj pa se s pomočjo portala, ki ga je izdelal njen oče, nenadoma znajde v čudovitem svetu škratov, vil, samorogov in zmajev.

Nove epizode bodo v videoteki Minimax+ na voljo od 15. 4.!

Lesi in prijatelji (Lassie And Friends)

Fotogalerija
1 / 5

V novih dogodivščinah psičke Lesi se priljubljeni collie vrača kot junak animirane TV-serije, polne pustolovščin, humorja in zabave. Lesi je pametna, zvesta ter pripravljena na spopad z rekami in požari, če mora priskočiti na pomoč svoji desetletni lastnici Zoe.

To je zelo zahtevna naloga, saj je Zoejina lakota po pustolovščinah velika kot narodni park, v katerem deklica in psička živita. Zoe je inteligentna, sposobna in sočutna deklica, Lesi pa popolna prijateljica zanjo, saj razume človeška čustva, ne da bi zanje potrebovala razlago.

Nove epizode so že na voljo v videoteki Minimax+!

Ella slončica (Ella the Elephant)

Fotogalerija
1 / 5

Draga Ella, otroci so te tako željno čakali! S svojim ogromnim srcem in prijaznimi šalami se jim boš zagotovo v trenutku priljubila. Z velikim zanimanjem bodo opazovali, kako boš pomagala drugim, med sledenjem tvojim vsakodnevnim dogodivščinam pa se bodo od tebe tudi učili.

Nove epizode so že na voljo v videoteki Minimax+!

Minimax in Minimax+ na televiziji Telekoma Slovenije

Videoteko Minimax+ boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 401*, linearni kanal Minimax pa na programskem mestu 400*. Do vsebin lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

Več o programski opciji Minimax+ si preberite tukaj.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte