SiolNET. Trendi Film in TV
2,51

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Potem ko je shujšal, je šel še pod nož

2,51

termometer

Robi Tašner
Foto: osebni arhiv

Tekmovalec prve sezone resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenije Robi Tašner je pravkar na bolniškem dopustu, saj okreva po operaciji, s katero so mu po hujšanju odstranili odvečno kožo. Poseg je bil darilo zmagovalca Bojana Papeža, s katerim je Robi "ušpičil" še nekaj: skupaj sta se prijavila v prihajajoči resničnostni šov Bar.

V resničnostni šov Bar, ki se jeseni vrača na Planet TV, se lahko prijavite tudi vi, in sicer TUKAJ!

Poseg je potekal brez zapletov in Robi se odlično počuti. Ker je že v šovu izgubil kar nekaj kilogramov in težo izgubljal še naprej tudi doma, je bila operacija neizbežna, saj ga je odvečna koža motila. "Na finalu prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija sem tehtal 98,9 kilograma, zdaj imam 93,3 kilograma. Še vedno se držim načel zdrave, uravnotežene prehrane in še vedno pridno treniram, le po posegu sem moral mirovati," pove Robi.

Črt Banko Trendi Kaj se je zgodilo s Črtom, zmagovalcem Bara?

In ravno med njegovim bolniškim dopustom sta skupaj z zmagovalcem prve sezone šova Bojanom Papežem, s katerim sta ostala dobra prijatelja in ki mu je tudi podaril poseg na eni od zasebnih klinik v Ljubljani, "ušpičila" še nekaj. Oba sta se prijavila v resničnostni šov Bar, ki jeseni prihaja na Planet TV in za katerega se lahko tudi vi prijavite TUKAJ!

The Biggest Loser Slovenija Planet TV Bojan Papež se je prijavil v Bar

"Povsem zares sva si zadala tole, ne gre za nobeno šalo," zagotavlja Robi. "Sam sem gostinec že 30 let. Delal sem v strežbi, vodil sem lokal, tudi kuhar sem bil, tako da sem se z resnimi nameni prijavil v Bar. Po vseh teh letih želim končno iti na svoje. Moje sanje so odpreti čisto svoj lokal nekje zunaj Ljubljane, ker se mi zdi naša prestolnica že malce zasičena z bari, za to pa seveda potrebuješ kar precej financ."

Robi je izkušen gostinec, ki si želi odpreti svoj lasten bar. Robi je izkušen gostinec, ki si želi odpreti svoj lasten bar. Foto: osebni arhiv

To, da bo znova živel pred kamerami in budnim očesom gledalcev, ga ne plaši. Pravi, da se kamer hitro navadiš in jih odmisliš in da je pripravljen še enkrat vstopiti v resničnostni šov. "Sploh v takšen, kot bo Bar na Planet TV, ki je meni, dolgoletnemu in izkušenemu gostincu, pisan na kožo," dodaja.

Ne izpusti me Planet TV Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me Amine Gülşe Trendi To je lepotica, ki greje posteljo znanemu nemškemu nogometašu #video #foto

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • lalex / 05.07.2018. ob 10:59 0 0

    Piz..... dobr zgledaš. Respect.

    0 0
delitve: 158
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin