SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Podelitev zlatih globusov bo tudi tokrat vodil Ricky Gervais

1

termometer

Britanski komik Ricky Gervais bo še tretjič vodil podelitev zlatih globusov, ki jih bodo podelili januarja prihodnje leto v Los Angelesu.

Lansko vodenje zlatih globusov pa je marsikomu ostalo v spominu, saj je Ricky Gervais s svojim ostrim jezikom kritiziral nekatere zvezdnike, zato je bilo vprašljivo, ali bo komik nastopil še tretjič. V uvodnem nagovoru je namreč Gervais spregovoril o igralcu Charlieju Sheenu: "Dobrodošli na zlatih globusih. To bo noč, polna zabave in popivanja – Charlie Sheen bi jo imenoval zajtrk."

Spravil se je tudi na Združenje tujih dopisnikov Hollywooda

Charlie Sheen pa ni bil edini zvezdnik, na račun katerega se je Gervais lani pošalil. Med njegovimi tarčami so bili tudi Bruce Willis, Mel Gibson in Robert Downey Jr. Dolžan pa ni ostal niti Združenju tujih dopisnikov Hollywooda, ki podeljuje zlate globuse, saj se je pošalil, da sprejemajo podkupnine.

"Čeprav je voditelj na trenutke celo zloben, je celotna prireditev kar dobra, se vam ne zdi?" je lani med podelitvijo komentiral Robert Downey Jr.

"Že zdaj vam povem, če vam ni všeč, mi je vseeno. Če vam je všeč, vas imam rad!" je na Twitterju zapisal 50-letni Ricky Gervais. Nad odločitvijo pa ni pretirano navdušeno Združenje tujih dopisnikov Hollywooda, saj je Gervais lani s svojimi šalami marsikaterega zvezdnika užalil.

Zlate globuse podeljujejo vse od leta 1944, veljajo pa za najpomembnejše filmske nagrade takoj za oskarji. O nagrajencih odloča skupina skoraj 100 novinarjev, ki delujejo v Hollywoodu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin