SiolNET. Trendi Film in TV
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Podcast o umoru bo postal televizijska serija

4

termometer

Podcast Serial, ki je lani navduševal milijone, se seli na televizijske zaslone. Serije se bosta lotila ustvarjalca Lego filma.

Lansko jesen je milijone po vsem svetu navduševala serija podcastov, v katerih se je Sarah Koenig lotila raziskovanja umora dijakinje leta 1999. Hae-Min Lee je bila umorjena, za njeno smrt pa so obsodili njenega nekdanjega fanta Adnana Syeda. V sodelovanju z njim in njegovo družino je ekipa podcasta Serial ustvarila 12-delno serijo, ki je nekatere posrkala celo bolj kot televizijske serije.

Phil Lord in Christopher Miller, ki sta se podpisala pod Lego film, bosta zdaj preizkusila, ali se Serial obnese tudi kot televizijska serija. Pri ustvarjanju bodo sodelovali tako Sarah Koenig, ki je vodila prvo sezono, kot producentka Julie Snyder in Ira Glass, voditelj podcasta This American Life, ki je tudi idejni oče Seriala.

Čeprav so nekaj časa krožile govorice, da bodo po zgodbi o umoru Hae-Min Lee iz Seriala posneli film, naj bi se nastajajoča televizijska serija osredotočala predvsem na nastajanje podcasta Serial.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin