SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pierce Brosnan razočaran nad novim Bondom

3

termometer

Postavni Irec, ki je Jamesa Bonda igral pred Danielom Craigom, je bil nad najnovejšo bondiado precej razočaran.

"Zelo sem se ga veselil," je o filmu Spectre v intervjuju za spletno stran HitFix dejal Pierce Brosnan, ki je Jamesa Bonda igral v štirih filmih med letoma 1995 in 2002. A kot je povedal, ga je 24. film franšize razočaral: "Zdel se mi je predolg, zgodba pa je bila nekoliko šibka – lahko bi bila bolj zgoščena. Film se je precej vlekel."

Brosnan je še dejal, da ni imel občutka, da gleda film o Bondu. "Spectre ni ne tič ne miš. Ni James Bond in ni Jason Bourne," je opisal svoj pogled na film. Veliko bolj pozitivno mnenje pa je imel o svojem nasledniku Danielu Craigu: "Je veličasten bojevnik in mislim, da se je našel v enovrstičnicah in igrivosti. Če bi bila zgodba boljša, bi bila to še ena klasika."

Po premoru in počitku bo Craig morda spet pripravljen biti Bond Glede Craigovih napovedi, da ne želi več igrati Jamesa Bonda, pa je izkušeni Brosnan zatrdil, da se prav lahko zgodi nasprotno, ko si bo nekoliko odpočil. "Ko končaš snemanje Bonda, nočeš tega imena ne slišati ne videti oziroma nočeš z njim imeti prav nobenega opravka," je pojasnil. "Craigu dajte kakšno leto počitka in zagotovo bo spet pripravljen na akcijo."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin