Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 11. 2014,
14.40

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Pickbox filmi

Četrtek, 20. 11. 2014, 14.40

6 let, 6 mesecev

Pickbox, spletna televizija z najboljšimi in najnovejšimi TV-serijami in filmi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V ponudbi nove spletne televizije, ki jo lahko gledate na vseh napravah, si lahko ogledate več kot 70 TV-serij in 300 filmov, prevedenih v slovenščino.

Glejte ekskluzivne premiere neposredno iz ZDA

Med najnovejšimi serijami na Pickboxu sta znanstvenofantastični triler Seme življenja (Extant) s Halle Berry in Goranom Višnjićem v glavnih vlogah ter politični triler Gospa ministrica (Madam Secretary) s Teo Leoni v glavni vlogi. Prvo sezono serije Seme življenja si lahko ogledate v celoti, medtem ko serijo Gospa ministrica predvajamo skoraj istočasno kot v Ameriki.

Prvi uživajte v slovenskih premierah

Nekaterih serij s Pickboxa si ne morete ogledati nikjer drugje. Ne zamudite napete znanstvenofantastične serije Sirote (Orphan Black), v kateri Tatiana Maslany igra več kot osem vlog različnih klonov, vpletenih v globalno zaroto. Za ljubitelje mečev in mačev smo pripravili zgodovinski spektakel Vikingi (Vikings), ki je bil lani nominiran za štiri emmyje. Kmalu prihaja tudi vroča odvetniška serija Pod tančico Charlestona (Reckless), ki se dogaja na ameriškem jugu in je polna škandalov, povezanih s spolnostjo.

Oglejte si kultne serije

Med več kot 70 celotnimi TV-serijami na Pickboxu boste našli tudi številne kultne serije, ki so spremenile svet televizije, kot je na primer serija Kriva pota (Breaking Bad). Ta zgodba o srednješolskem profesorju, ki ugotovi, da ima raka in začne kuhati metamfetamin, da bi svoji družini zagotovil prihodnost, potem pa postane okoreli zločinec, je med najboljšimi serijami vseh časov. Zanimivo je tudi to, da si na Pickboxu lahko ogledate vse epizode Twin Peaksa, kultne serije Davida Lyncha, za katero pravkar snemajo nove epizode, in to 25 let po koncu druge sezone.

Oglejte si vse epizode vseh sezon

Pickbox vsebuje večino serij v celoti. Na razpolago imate vse epizode in sezone serij z izjemo tistih, ki jih predvajamo premierno istočasno s predvajanjem v Ameriki. Epizode teh serij si lahko ogledate le 24 ur po ameriški premieri.

Glejte nas, kadar hočete, kjer hočete in kolikor hočete

Pickbox vam daje svobodo, da sami upravljate svoj TV-programom. Pickbox lahko prek mobilnih aplikacij gledate kadarkoli in kjerkoli, lahko pa ga gledate tudi prek spletnega brskalnika na www.pickbox.tv. To zadovoljstvo vas stane le 4,98 evra na mesec.

Svoj Pickbox zaženite zdaj!

Ne spreglejte