Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 7. 2012,
7.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 6. 7. 2012, 7.53

8 let

Oskarjevi nominiranec Jesse Eisenberg zablodil v svet drog

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Namesto da bi se popolnoma posvetil ključnemu dnevu za prihodnost svoje glasbene kariere, v filmu Why Stop Now poišče maminega preprodajalca ...

Pred kratkim je luč sveta ugledal prvi napovednik prihajajoče komične drame Why Stop Now, v kateri se je mladi nadarjeni igralec Jesse Eisenberg preizkusil v vlogi nadpovprečno talentiranega glasbenika, ki mu na pot doseganja glasbenih sanj stopi mamina zasvojenost.

Prvo režisersko sodelovanje Rona Nyswanerja in mladega filmskega ustvarjalca Phila Dorlinga namreč pripoveduje zgodbo o izjemno nadarjenemu glasbeniku Eliju (Eisenberg), ki se namerava udeležiti za svojo glasbeno prihodnost nadvse pomembne avdicije. Namesto da bi se pomembnemu trenutku popolnoma posvetil, želi na dan avdicije svojo zasvojeno mati (Melissa Leo) prijaviti na kliniko za odvajanje od mamil, obenem pa mora poskrbeti tudi za svojo mlajšo sestrico. Kot je pričakovati, vse ne gre tako, kot si je zamislil – pomoč mora poiskati pri maminem preprodajalcu. Tega je upodobil Tracy Morgan, ki ga trenutno morda največje število občinstva pozna po vlogi Tracyja Jordana v seriji 30 Rock, za katero si je že prislužil nominacijo za emmyja.

Jesse Eisenberg, ki smo ga tudi na naših televizijskih zaslonih skupaj z Anne Hathaway sprva spoznali v seriji Get Real, si je po zajetnem kupčku filmov največjo prepoznavnost pridobil z vlogo Marka Zuckerberga v filmu Socialno omrežje, ki mu je prinesla tudi nominacijo za oskarja. Letošnji Film pod zvezdami na Ljubljanskem gradu bo k nam prinesel aktualno delo Woodyja Allena Rimu z ljubeznijo, v katerem ga bo mogoče videti ob Alecu Baldwinu, Robertu Benigniju, Ellen Page in Penélope Cruz, sodeč po spletni filmski bazi IMDb pa ga bomo samo do leta 2014 videli še kar nekajkrat.

Ne spreglejte