Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 7. 2016,
16.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Odred odpisanih Suicide Squad

Torek, 19. 7. 2016, 16.00

6 let, 6 mesecev

ODRED ODPISANIH (SUICIDE SQUAD) – v kinu od 4. avgusta! Tudi v 3D.

Oglasno sporočilo

Za največje navdušence bo ogled težko pričakovanega filma mogoč že 3. avgusta! Kolosej Ljubljana, vsi Cineplexxi, Kolosej Maribor in Kino Bežigrad bodo namreč za največje oboževalce omogočili predpremierni ogled, za katerega so vstopnice že v prodaji.

Predstavljamo vam najhujše junake vseh časov …

 | Foto:

Zberi moštvo najbolj nevarnih super zlikovcev na svetu, ki jih imaš v zaporu, daj jim najučinkovitejše orožje, kar ga ima na voljo vlada, in jih pošlji v boj proti skrivnostni nepremagljivi entiteti … Agentka ameriške vohunske službe Amanda Waller je za nalogo določila najbolj tajno skupino raznolikih, zlohotnih posameznikov, ki nimajo česa izgubiti. A se moštvu hitro posveti, da niso bili izbrani zato, da jim naloga uspe, temveč zato, da nanje zvalijo krivdo, ko jim spodleti. Bodo Odpisani vztrajali tudi za ceno svojih življenj ali pa se bodo odločili, da vsak poskrbi zgolj za lastno kožo?

David Ayer je režiral po lastnem scenariju, ki ga je spisal na podlagi likov založbe stripov DC Comics. Igrajo Will Smith, oskarjevec Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, nominiranka za oskarja Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach in novinka Karen Fukuhara.

Producenta sta bila Charles Roven in Richard Suckle, za kamero pa so sodelovali še direktor fotografije Roman Vasyanov, scenograf Oliver Scholl, montažer John Gilroy in kostumografinja Kate Hawley. Glasbo je zložil z oskarjem nagrajeni Steven Price.

Film v kinematografe prihaja v formatih 2D in 3D 4. avgusta 2016. Za največje navdušence pa že dan prej, 3. avgusta.

suicidesquad.net

 | Foto:

 | Foto:

 | Foto:

Ne spreglejte