Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 9. 2019,
20.10

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

triler TV-serija Pickbox TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 12. 9. 2019, 20.10

4 leta, 5 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Nova švedska poslastica za ljubitelje domišljijskih trilerjev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05
Skriti prvorojenec

Nič ni tako, kot se zdi v švedskem domišljijskem trilerju Skriti prvorojenec (2019). Serijo zaznamujejo temne skrivnosti, nepričakovane identitete in nadnaravne sile, ogledate pa si jo lahko v videoteki Pickbox NOW na televiziji Telekoma Slovenije.

Kri
Trendi Kri ni voda v napeti irski seriji o zakopanih družinskih skrivnostih

Nova vznemirljiva švedska serija Skriti prvorojenec (Hidden: Förstfödd) temelji na istoimenskem romanu pisatelja Filipa Alexandersona in črpa navdih iz skandinavske kulture in nordijske mitologije.

Zgodba združuje paranormalno, trdi realizem in psihološko dramo ter se ukvarja z vprašanjem, kako je biti izobčenec oziroma nekdo, ki ne spada v kalup običajne družbe.

Glavna lika vznemirljive švedske serije Skriti prvorojenec sta študent Jonas Hellemyr (August Wittgenstein) in nekdanja policistka Viveca Eldh (Izabella Scorupco). | Foto: Pickbox NOW | Foto: Glavna lika vznemirljive švedske serije Skriti prvorojenec sta študent Jonas Hellemyr (August Wittgenstein) in nekdanja policistka Viveca Eldh (Izabella Scorupco). | Foto: Pickbox NOW Stockholm nikoli več ne bo enak

Glavni igralec August Wittgenstein (serija Krona) upodablja Jonasa Hellemyra – študenta prava, ki mu huda nesreča spremeni življenje.

Ko postane očitno, da ga nekdo poskuša ujeti, Jonas s svojim nekdanjim dekletom Rebecko (Josefin Ljungman) pobegne v sence Stockholma. Tam spozna, da pravzaprav ni človek, med odkrivanjem svojega porekla pa odkrije povsem nov svet.

Medtem nekdanjo policistko Viveco Eldh (Izabella Scorupco) zaposli skrivna družba z namenom, da bi preiskala vrsto krutih obrednih umorov, ki v njeno življenje znova prikličejo dogodke iz preteklosti.

V nadaljevanju pripovedi se Jonasova pot križa z Vivecino, usoda pa ju nazadnje pripelje do odkritja globoko zakopanih skrivnosti.

Nadnaravne sposobnosti, skrivne družbe, pregoni z avtomobili, klani bojevnikov, osupljiva energetska polja in številne druge vznemirljive reči vas čakajo v tej švedski domišljijski poslastici, ki si jo lahko ogledate v videoteki Pickbox NOW na televiziji Telekoma Slovenije.

Filmi, ki temeljijo na videoigrah
Trendi Filmi, ki temeljijo na videoigrah

Napovednik serije Skriti prvorojenec:

September na HBO
Trendi Slovo serije o pornografski industriji in zvezdniško obarvani komediji

Kako gledati Pickbox NOW?

Vsebine videoteke Pickbox NOW so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte