Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 4. 2016,
20.08

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,68

1

Natisni članek

Baywatch Obalna straža David Hasselhoff Dwayne Johnson The Rock Pamela Anderson Zac Efron Alexandra Daddario

Sreda, 6. 4. 2016, 20.08

6 let, 6 mesecev

Nova Obalna straža: lepotice, mišičnjaki in David Hasselhoff

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,68

1

obalna straža The Rock The Hoff

Priljubljena televizijska serija Obalna straža bo vendarle dočakala svojo filmsko različico. Film bomo gledali prihodnje leto, utrinke s snemanja pa lahko vidimo že zdaj.

V filmski Obalni straži oziroma Baywatchu bodo glavne vloge zasedli novi obrazi, med njimi precej zvezdniških imen, kot so Dwayne Johnson - The Rock, Zac Efron in Priyanka Chopra. Na veselje oboževalcev izvirnika je vlogo v filmu dobil tudi glavni igralec iz serije, legendarni in tudi problematični David Hasselhoff.

Da bo v filmu nastopil tudi 63-letni Hasselhoff, je v začetku marca v videu, ki ga je objavil na Instagramu, napovedal mišičasti The Rock. Prav on bo v filmu igral Mitcha Buchannona, ki ga je v seriji upodobil Hasselhoff. Kakšna vloga bo Hoffu pripadla v filmu, za zdaj ni znano.

"I WAS BORN READY!" Pleasure to officially welcome the original #BAYWATCH gangsta himself David Hasselhoff to our movie! #BAYWATCH is the most successful TV show of all time and from the day we announced we were turning it into a movie, "The Hoff" has been our greatest supporter. Especially once he knew our RATED R movie was going to be a combination of AVENGERS meets ANCHORMAN....🌊🖕🏾Hoff's a cool dude who's down to have fun and here's the best part.. He's been training his ass off and gotten in the best shape he's been in in years! (cue slo-mo running and glistening chest hair.. wait, why the f*ck am I even thinking about Hoff's chest hair!?) World get ready.. #RockAndHoff #ThereAintNoBay #WithoutTheHoff 💯👊🏾

A video posted by therock (@therock) on


Mimogrede, na spletu je kar nekaj razočaranih gledalcev komentiralo, da je Hasselhoff edini pravi Mitch Buchannon in da bi mu morali tudi v filmu dati to vlogo.

A gre za predelavo, ne za nadaljevanje zgodbe iz serije, ki so jo po 11 sezonah nehali predvajati leta 2001. Tako se bodo v filmu pojavili znani liki, ki pa bodo imeli nove obraze. Reševalca Matta Brodyja, ki ga je v izvirniku igral David Charvet, bo tako igral lepotec Zac Efron, ki se je vloge, v kateri bo večinoma brez majice, lotil zelo resno. Pred kratkim so se v medijih pojavile njegove fotografije s snemanja in od takrat si svetovni splet še ni povsem opomogel, saj vsi govorijo le o njegovih ogromnih bicepsih in izklesanih trebušnih mišicah.

Zac Efron na snemanju filmske različice Obalne straže, v kateri igra reševalca Matta Brodyja. V tej vlogi smo v seriji gledali Davida Charveta (desno). | Foto: Zac Efron na snemanju filmske različice Obalne straže, v kateri igra reševalca Matta Brodyja. V tej vlogi smo v seriji gledali Davida Charveta (desno).

Indijska zvezdnica Priyanka Chopra bo igrala glavno negativko Victorio Leeds, v vlogi Summer Quinn, ki jo je v seriji igrala Nicole Eggert, se bo preizkusila Alexandra Daddario, medtem ko bo C. J. Parker - s to vlogo se je proslavila Pamela Anderson - upodobila Kelly Rohrbach, poročnico Stephanie Holden pa bo namesto Alexandre Paul igrala Ilfenesh Hadera.

Novi obrazi v starih vlogah: Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach in Ilfenesh Hadera bodo zasedle vloge, v katerih so igrale Nicole Eggert, Pamela Anderson in Alexandra Paul. | Foto: Novi obrazi v starih vlogah: Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach in Ilfenesh Hadera bodo zasedle vloge, v katerih so igrale Nicole Eggert, Pamela Anderson in Alexandra Paul.

Premiera filma, ki ga režira Seth Gordon, je napovedana za maj 2017, film pa bo v ZDA nosil oznako R, kar pomeni, da si ga bodo mlajši od 17 let morali ogledati v spremstvu odraslih. Te oznake si film sicer ni prislužil zato, ker bi v njem kdo odvrgel rdeče kopalke, ampak zato, ker bo menda vseboval precej kletvic in namigovanja na spolnost.

Ne spreglejte