Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
14. 3. 2019,
4.05

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,25

2

Natisni članek

resničnostni šov The Hills

Četrtek, 14. 3. 2019, 4.05

5 let, 1 mesec

Nekdanja resničnostna zvezdnica: Šov je uničil mojo družino

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,25

2

Stephanie Pratt | Stephanie se zdaj vrača v nove dele serije. | Foto Getty Images

Stephanie se zdaj vrača v nove dele serije.

Foto: Getty Images

Med snemanjem nadaljevanja stare in nekoč zelo uspešne serije The Hills je resničnostna zvezdnica Stephanie Pratt priznala, da je šov razdrl njeno družino in uničil njen odnos z bratom Spencerjem.

Zakonca Spencer Pratt in Heidi Montag sta bila med osrednjimi liki v nekoč zelo priljubljeni resničnostni seriji The Hills, ki je spremljala življenja in dramo bogatih najstnikov v Los Angelesu.

Kmalu se je v šovu pojavila tudi Spencerjeva sestra Stephanie, ki je zdaj, med snemanjem nadaljevanja z novimi epizodami in staro zasedbo, razkrila, kako slabo je šov pravzaprav vplival na njeno resnično življenje in družino.

The Hills
Trendi Legendarna MTV-jeva serija se vrača na male ekrane

Stephanie (desno) s preostalimi zvezdnicami šova, Audrino Patridge (levo), Kristin Cavallari in Lo Bosworth. | Foto: Getty Images Stephanie (desno) s preostalimi zvezdnicami šova, Audrino Patridge (levo), Kristin Cavallari in Lo Bosworth. Foto: Getty Images

"Originalna serija naju je razdrla, nova pa združila"

"V zadnjih devetih letih nisva skupaj preživela niti malo časa. Živela sva povsem različni življenji, serija The Hills naju je povsem razdrla," je med snemanjem novih epizod The Hills: New Beginnings za Fox News povedala Stephanie.

Ko se je originalna serija leta 2010 po šestih sezonah končala, je to na njeni družini namreč pustilo hude posledice, odnosi so bili praktično uničeni, razlaga. "Bila so leta, ko moji starši sploh niso govorili s Spencerjem, in bila so leta, ko z njim in s starši nisem govorila niti jaz. Preselila sem se v London in če ne bi bilo novega šova, še vedno ne bi govorila z njim."

Zanimivo, izvirna serija naju je razdrla, novejša pa naju je pripeljala spet skupaj, tako geografsko kot čustveno in fizično.

Tisti, ki so odraščali s serijo The Hills ali pa jo gledali kasneje, vedo, kakšna drama se je dogajala med Spencerjem in Stephanie, tudi Spencerjevo ženo Heidi. Medtem ko so nekateri mislili, da je vse zrežirano, pa ni bilo tako. Stephanie pravi, da je bilo vse, kar se je zgodilo pred kamerami, 100-odstotno resnično, takratni odnos z bratom pa je označila za "groznega" in "pravo nočno moro".

Heidi in Spencer sta bila najbolj kontroverzna in konfliktna lika serije The Hills. | Foto: Getty Images Heidi in Spencer sta bila najbolj kontroverzna in konfliktna lika serije The Hills. Foto: Getty Images

Nekateri se vračajo, drugi ne

MTV-jeva serija The Hills je bila nadaljevanje uspešnega šova Laguna Beach, ki so ga predvajali med letoma 2004 in 2006. Naslednja štiri leta je bila serija The Hills izjemno priljubljena, saj je spremljala dramatično življenje mladostnikov iz Los Angelesa, ki so odraščali na hollywoodskih gričih.

Osrednji lik, okoli katerega se je vrtela zgodba, je bila prvih pet sezon Lauren Conrad, ki pa se novi, obujeni seriji ne bo pridružila. Sodelovanje sta poleg nje zavrnili še njena prijateljica Lo Bosworth in Kristin Cavallari, se bodo pa poleg Heidi, Spencerja in Stephanie vrnili še Audrina Patridge, Justin Bobby, Whitney Port in Jason Wahler.

Nove epizode, ki se vračajo pod imenom The Hills: New Beginnings (Hollywoodski griči: Novi začetki, op. p.), bodo začeli predvajati letos.

Preverite tudi:

Brie Larson
Trendi Bi zmogli treninge, ki so jih igralki "predpisali" za vlogo? #video
Steven Spielberg
Trendi Netflix vrača udarec Spielbergu, ki bi jih rad izgnal z Oskarjev #video
Ne spreglejte