SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Napovedujemo: grozljivka Črni božič (Black Christmas)

Oglasno sporočilo

Letošnje božične praznike pride na obisk krvoločni morilec, njegova tarča pa bodo študentke na fakulteti. Vse skupaj se bo dogajalo v novi grozljivki produkcijske hiše Blumhouse Productions z naslovom Črni božič.

Črni božič

Grozljivko je režirala Sophia Takal (Always Shine), ki je skupaj z April Wolfe napisala tudi scenarij. Glavni producent je Jason Blum s svojo producentsko hišo Blumhouse Productions, sodelujeta še producenta Ben Cosgrove in Adam Hendricks.

Na voljo je že NAPOVEDNIK, grozljivka ČRNI BOŽIČ pa na redni spored v kinematografe prihaja 12. DECEMBRA 2019.

O ZGODBI:

V času božičnih praznikov se na kolidžu Hawthorne College vrvež umirja. Medtem ko se prijateljice in članice sestrstva pripravljajo na praznične zabave, jih zamaskirani morilec začenja ubijati drugo za drugo. Ko število žrtev narašča, se prijateljice začnejo spraševati, ali lahko zaupajo kateremukoli moškemu - med njimi fantu ene od sester, novi simpatiji ali celo profesorju. A kdorkoli od njih je morilec, bo kmalu spoznal, da te mlade ženske ne bodo nikogaršnje žrtve.

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

IGRALSKA ZASEDBA: Imogen Poots, Aleyse Shannon, Lily Donoghue, Brittany O’Grady, Caleb Eberhardt, Simon Mead in Cary Elwes

REŽIJA: Sophia Takal

SCENARIJ: Sophia Takal in April Wolfe

PRODUCENTI: Jason Blum, Ben Cosgrove, Adam Hendricks

IZVRŠNI PRODUCENTI: Couper Samuelson, Jeanette Volturno, Greg Gilreath, Zac Locke

ŽANR: grozljivka


Naročnik oglasne vsebine je Karantanija Cinemas.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin