Največje preobrazbe v Biggest Loserju

Jeseni na Planet TV prihaja oddaja The Biggest Loser Slovenija, sicer pa je The Biggest Loser oddaja, ki je bila prvič na sporedu v ZDA leta 2004. Do danes so v Ameriki predvajali že 17 sezon.

Oddaja je velik uspeh doživela tudi v Avstraliji, tam so posneli enajst sezon. V boj s kilogrami pred širšo javnostjo pa so se podali tudi tekmovalci v Argentini, Indoneziji, Singapurju, Jordaniji, Arabskih Emiratih, Libanonu, Egiptu, Braziliji, Bruneju, Nemčiji, Indiji, Izraelu, Indiji, Latviji, Mehiki, Peruju, Portoriku, Romuniji, Rusiji, Republiki Južni Afriki, Španiji, Turčiji, Ukrajini, Veliki Britaniji, Vietnamu ter na Kitajskem, Finskem, Madžarskem, Islandiji, Nizozemskem, Norveškem, Filipinih, Poljskem, Portugalskem, Danskem, Švedskem, Slovaškem in Irskem.

Bill Germanakos
Potem ko je zmagovalec četrte sezone v nekaj mesecih izgubil več kot 54 kilogramov, je postal motivator za bolj zdrav življenjski slog.

Bill Germanakos

 

Allen Smith
Gasilec je v oddaji shujšal neverjetnih 52,6 kilograma, kar je predstavljalo kar 35 odstotkov njegove prvotne teže.

Allen Smith

Rebecca Meyer
Ker je izgubila skoraj polovico svoje teže in kilograme uspešno topila tudi doma, je za nagrado odnesla še sto tisoč ameriških dolarjev. Rebecca je v oddaji izgubila 63 kilogramov.

Rebecca Meyer

 

Michelle Aguilar
Na zečetku šeste sezone je imela 109,7 kilograma, v oddaji pa je v relativno kratkem času prišla na 59,8 kilograma. Domov je odnesla 250 tisoč dolarjev in naslov zmagovalke sezone.
 

Michelle Aguilar

Danny Cahill
V šov se je prijavil v osmi sezoni s 195 kilogrami, po koncu šova je imel 90,7 kilograma. Postal je zmagovalec sezone.
 

Danny Cahill

Olivia Ward
Olivia je v oddajo prišla s 118 kilogrami, domov pa odšla z 59,8 kilograma in naslovom končne zmagovalke 11. sezone.

Olivia Ward

Hannah Ward
Tako kot njena sestra dvojčica je tudi Hannah v oddaji doživela veliko preobrazbo. Izgubila je kar 54,5 kilograma.

Hannah Ward

Abby Rike
Po smrti moža, hčerke in sina v prometni nesreči se je odločila za dramatično spremembo. Shujšala je 45 kilogramov, kar je bila skoraj polovica njene začetne teže.

Abby Rike

Shay Sorrells
V osmo sezono je z 216 kilogrami vstopila kot najtežja tekmovalka do takrat. Ni ji bilo lahko, vseeno pa je v oddaji izgubila neverjetnih 78 kilogramov.
 

Shay Sorrells

Rachel Frederickson
24-letnica je v oddajo prišla težka 118 kilogramov, zapustila jo je težka 47,6 kilograma. To pomeni, da je izgubila skoraj 60 odstotkov svoje telesne teže. Postala je zmagovalka 15. sezone.

Rachel Frederickson

Kmalu bo na ogled tudi slovenska različica oddaje, The Biggest Loser Slovenija prihaja jeseni na Planet TV.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano