Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 6. 2013,
16.06

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

filmi poletje film obala sonce morje

Nedelja, 30. 6. 2013, 16.06

8 let, 3 mesece

Najboljši poletni filmi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vsekakor se ideja o potovanju na morje zdi več kot odlična, a ko pomislimo na množico na plaži, sončne opekline in pesek v vsaki odprtini telesa, si lahko premislimo in si ogledamo raje poletni film.

Filmi o poletju, plaži, morju, vodi, soncu so bili od nekdaj dobro sprejeti. Fotogenične plaže so kot nalašč za razglednice, razkošne obline glavnih igralk in "radiatorčki" glavnih igralcev privabljajo gledalce in gledalke v kino, pravzaprav nobena računalniška animacija ne more nadomestiti tega, kar posnamejo kamere na eksotičnih lokacijah, ki se za vedno zapišejo v glave gledalcev. Ste lahko pozabili na Michelle Rodriguez in Kate Bosworth v filmu Blue Crush ali na Leonarda v filmu Obala? Izbrali smo nekaj posebnih, sladkih, poletnih filmov, da si jih ogledate, preden greste na dopust.

Obala Leo in morje sta povezana, pa razumite to, kakor želite. Najprej se je kot Jack potopil skupaj s Titanikom, potem je plul po oceanu na splavu kot Richard. Obala je priljubljen film Leonardovih oboževalk, saj je Leo večji del filma napol gol.

Modra laguna Film, ki ga mlajše generacije verjetno niti ne poznajo, je med zvezde izstrelil zapeljivo Brooke Shields, v njem pa spremljamo zgodbo dveh otrok, ki se sama znajdeta na tropskem otoku, a kaj kmalu začneta odraščati in odkrivati svoje hormone. Film je bil otrokom celo prepovedan, saj naj bi vseboval preveč prikazov spolnega dozorevanja in prebujanja.

Modri Havaji Naredite si koktajl in uživajte ob filmu z Elvisom Presleyjem, ki je svoje modre semiš čevlje zamenjal za natikače in zaigral v čisto pravi romantični komediji, v kateri je turistični vodnik, nekdanji vojak, ki vse okoli osvaja sebe z glasbo, plesom in postavo.

Pozabi Sarah Marshall Če na Havajih ne srečate Elvisa, boste pa zagotovo svojo bivšo, kot se je to zgodilo Jasonu Segelu, ki je odšel na oddih, potem ko ga je njegovo dekle Sarah zapustilo. Komedija, ki jo morate videti, če je še niste, saj se boste nasmejali in sprostili kot že dolgo ne.

Žrelo Preden se greste potapljat v globoko vodo, nikar ne glejte Žrela. Če pa bi radi, da vas malce zmrazi, potem vam priporočamo filmsko klasiko, ki je do zdaj na čisto vse naredila vtis. Še dobro, da ne odtisa in da niso vključeni zobje glavnega junaka filma, morskega psa. Film je po izidu številnim pokvaril poletne užitke in povsod po svetu so poročali o ljudeh, ki so po njegovem ogledu izgubili željo po ohlajanju v morju.

Ne spreglejte