Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 5. 2015,
15.27

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 22. 5. 2015, 15.27

6 let, 6 mesecev

Na Pickbox prihaja Pogum, vrača pa se tudi Twin Peaks

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vsak uporabnik je sam svoj urednik. Vsak si sam izbira program, gleda, kar hoče, na katerikoli napravi hoče. O ja, prihodnost je tu!

Po dolgoletnih bojih z daljinskim upravljavcem, ki je bil zaradi nezadovoljive ponudbe večkrat polepljen z lepilnim trakom zaradi prevelikega števila nesrečnih srečevanj s steno, Pickbox ponuja svetlo prihodnost. Kraj opravljanja dela: udoben kavč Delovni čas: kadarkoli Delo: ogled najljubših serij na Pickboxu, seveda

Vroče, vroče

Če ste eden tistih, ki ima težave pri izbiri novih vsebin za gledanje, lahko vedno pokukate v rubriko vročih serij, kjer boste našli tiste z odličnimi ocenami, o katerih zadnje čase govorijo vsi.

Najbolj gledane serije, o katerih vsi govorijo, so ameriška Hiša iz kart s Kevinom Spaceyjem in Robin Wright, Črni seznam, v kateri je James Spader spreten zločinski genij Red, ki ima na piki določene tipe zločincev, kruti Vikingi, ZF poslastica Sirote (Orphan Black), že kultni Kriva pota (Breaking Bad) in njegova spin off serija Pokličite Saula (Better Call Saul), v kateri spoznavamo pretkanega odvetnika Saula Goodmana na začetku svoje kariere. Pickbox pa vam tudi z veseljem priporoča skrivnostno serijo Skrivnost jezera, ki se odvija na čudoviti Novi Zelandiji.

Vsebine, ki bodo kmalu na voljo

Vsi, ki ste v trenutku neprevidnosti na Pickboxu zamudili Lynchov Twin Peaks, trenutno izjemno priljubljeno politično serijo Gospa ministrica, Pod tančico Charlestona, ZF uspešnico Ujeti pod kupolo, ki so jo posneli po romanu Stephena Kinga, in serijo 4400 o nenadni vrnitvi 4400 pogrešanih oseb v enem dnevu in priljubljeno Zabavno ločenko, si boste lahko kmalu spet ogledati te serije na Pickboxu.

Poleg serij, ki se vračajo, si boste na Pickboxu lahko prvič ogledali tudi kultno britansko serijo Jeeves in Wooster z izjemno duhovitim Hughom Lauriejem in Stephenom Fryjem, Zgodbo o studiu Pixar, čudovito, z oskarjem nagrajeno risanko Pogum.

Vsebine, od katerih se poslavljamo

Vsi, ki ste malce zamudili in si še niste ogledali prvih dveh sezon ameriške Hiše iz kart (čeprav se je Pickbox potrudil in priskrbel originalno in prav tako odlično britansko Hišo iz kart, po kateri so posneli tudi ameriško različico), bi bilo dobro, da to storite do 22. 5. Poslavljajo se tudi izraelska serija Talci, po kateri so posneli ameriško različico, Legenda o iskalcu, Kyle XY in Zlatolaska.

Predstavljamo vas seznam serij in filmov, ki si jih boste lahko kmalu ogledali na Pickboxu, in tistih, ki se bodo kmalu poslovili.

Ne spreglejte