Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 6. 2016,
15.09

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Kri in nafta serija Pickbox SiOL TV Don Johnson

Sreda, 15. 6. 2016, 15.09

6 let, 7 mesecev

Na Pickbox je prispela naslednica serije Dallas

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Kri in nafta

V videoteki Pickbox na SiOL TV si lahko premierno ogledate vse epizode serije Kri in nafta, v kateri igra Don Johnson in za katero trdijo, da je sodobna različica serije Dallas.

Številni sanjajo o ameriških sanjah, o tem, da bodo našli sanjsko službo ali o idiličnem družinskem življenju, toda take sanje se pogosto razpočijo kot milni mehurček, ko se morajo soočiti z resničnostjo.

Nekaj podobnega se zgodi mladoporočencema Billyju in Cody LeFever (Chace Crawford in Rebecca Rittenhouse) – paru, ki se zaplete v naftni posel z lokalnim mogočnežem Harlanom "Hapom" Briggsom (Don Johnson).

Glavna junaka serije sta mladoporočenca Billy in Cody LeFever (Chace Crawford in Rebecca Rittenhouse), ki se zapleteta v naftni posel z lokalnim mogočnežem Harlanom "Hapom" Briggsom (Don Johnson), nanju pa vpliva tudi Hapova žena Carla Briggs (Amber Valletta).  | Foto: Glavna junaka serije sta mladoporočenca Billy in Cody LeFever (Chace Crawford in Rebecca Rittenhouse), ki se zapleteta v naftni posel z lokalnim mogočnežem Harlanom "Hapom" Briggsom (Don Johnson), nanju pa vpliva tudi Hapova žena Carla Briggs (Amber Valletta). Ko sta Billy in Cody prišla v Severno Dakoto, ju je pričakal svet, ki ga nista pričakovala in v katerem vladajo pohlep, seks, denar in surov boj za moč.

Včasih moraš igrati umazano, da bi obogatel

Kri in nafta (Blood & Oil) je družinska saga, v kateri ne boste videli preveč krvi, zato pa je nafte na pretek. V resnici je je celo toliko, da bi lahko z njo umazano in neverjetno obogateli. Nekaterim je to že uspelo, drugi pa si tega želijo. Nekateri zaradi dobrih zvez mislijo, da so majhni bogovi, drugi pa trgujejo z informacijami, ki jih imajo.

Ena od tistih, ki si želijo slave in vpliva, je tudi Hapova žena Carla Briggs (Amber Valletta). Predstavljajte si, da bi se Claire Underwood, glavna junakinja serije Hiša iz kart, iz Washingtona preselila v Severno Dakoto, in dobili boste predstavo, za kakšno žensko gre.

Limonada po vzoru Dallasa in Dinastije

Če boste iskali prednike serije Kri in nafta, jih boste hitro našli. Dovolj je, da se spomnite dveh TV-limonad iz preteklosti, Dinastije in Dallas, ter v njima prikazanih glamuroznih družin, ki so se prav tako ukvarjale z naftnim poslom.

V seriji Kri in nafta ni toliko bleščečih diamantov, razkošnih kožuhov in melodramatičnih družinskih zapletov. Blišč so zamenjale kavbojke in kavbojski klobuki, a pomembno je, da se v ozadju obrača denar.

Napovednik serije Kri in nafta:

Kako gledati Pickbox?

Serija Kri in nafta je na voljo na programskem mestu 242* na SiOL TV, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte