Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 11. 2016,
12.46

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28

Natisni članek

Planet TV Kmetija: Nov začetek intervju

Nedelja, 20. 11. 2016, 12.46

6 let, 6 mesecev

Kmetija: Nov začetek

Na kmetiji je shujšal kar 15 kilogramov!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28
Tekmovalci Kmetije | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

To soboto je šov Kmetija: Nov začetek zapustil Senad, zabavljač, a hkrati priden delavec. Kar nekaj simpatij si je nabral s tako imenovanimi senadizmi, nauki, ki jih je spoznal med bivanjem na posestvu na Zaplani: osel je osel, ne more biti konj!


"Znanje je bolj domena žensk"

Ponovila bo test nosečnosti

"Rekel sem ji, da je prostitutka, saj se je tako tudi obnašala"

"Pri gledalcih sem se gotovo osramotil zaradi poraza proti ženski"

"Zabolelo me je, ker so rekli, da sem mučil živali"


Velika Kladuša ne bo dala še enega zmagovalca šova Kmetija: Nov začetek. Kje se je zalomilo?

Zalomilo se mi je pri spretnosti. Tine je namreč to igro že igral in ob tem spoznanju mi je malce padla morala. Sprejemam poraz in Tinetu vse čestitke za zmago.

Zakaj pa se niste učili pratike?

Tako sem se pač odločil. Čeprav se nisem nič učil, sem pravilno odgovoril na dve vprašanji. Sreča mi je bila naklonjena.

Ste med bivanjem na posestvu kaj razmišljali, da bi se vrnili domov? Ste imeli domotožje?

Prvi mesec sem res težko prebrodil. Izolacija, slaba hrana, psihični pritiski, vse to me je zdelalo. V teh težkih trenutkih mi je Adriana zelo pomagala. Žal mi je, da sva se pozneje sprla zaradi te presnete pratike. Obtožila me je, da sem sodeloval pri zaroti, s katero pa res nisem imel nič.

Kaj pa je bilo narobe s hrano, da ste se tako pritoževali?

Trikrat na dan smo jedli polento. A nikar ne mislite, da je bila podobna temu, kar sicer dobite na krožnik, ko naročite polento. Kuhana mleta koruza, ki jo sicer jedo živali, pač ni polenta. Samo mi smo ji tako rekli, da bi bila manj ogabna. Koruze ne bom nikoli več dal v usta. Zdaj si bom privoščil vse, kar imam rad.

Koliko ste shujšali?

Kakšnih 15 kilogramov.

Pa alkohola je bilo tudi kar nekaj …

Če popiješ kozarec mleka, čez pa požirek ali dva alkohola, te spodnese. Noge takoj postanejo mehke. A ni mi žal, da sem zvrnil kozarec ali dva. Prej mi je žal, da nisem zvrnil kakega več.

Kaj pa dekleta? Ob Zari so se vam malo zasvetile oči.

Zara mi kot oseba ni všeč, ni moj tip ženske. A nisem imel drugih zaveznikov kot Zaro in Anno, zato sem se tudi odločil, da ju bom ščitil. Z njima sem se tudi veliko pogovarjal tako v dobrih kot v slabih časih.

Kaj pa poljubčki, ki ste jih tako radi delili dekletom?

Razmere v šovu so take, da res potrebuješ objem, toplino. A med nami ni bilo nič več kot le prijateljski objemi, iskanje utehe, tolažba …

"Če je človek priden, vedno najde delo." | Foto: Planet TV "Če je človek priden, vedno najde delo." Foto: Planet TV

Kdo med tekmovalci je največji zdrahar?

Največ zdrah je povzročila Anna. Pa Adriana in Tine tudi. Oni znajo igrati to igro. Anna sicer ni slaba oseba, a rada se prepira. V tem prav uživa. Enako velja za Adriano.

Anno ste vendarle ščitili, čeprav je delala zdrahe. Ste ji te zdrahe kaj zamerili?

Anni nič ne zamerim. V temu šovu potrebuješ zdraharja. Velika škoda je, da je šla Rada ven – ona in Anna bi marsikaj zakuhali. No, in na Adriano ne smemo pozabiti. On tudi zna!

Kakšen je torej vajin odnos z Adriano? Najprej sta se dobro razumela, končala pa sta kot velika nasprotnika?

Na začetku sem bil res zelo navezan nanjo, pomagala mi je v času krize, ko sem si res želel  zapustiti šov. Zadnje dni pa je med naju prišel ta zaplet s pratiko in sva se oddaljila.

Kakšna je sicer Adriana?

Usmerjena je le na zmago. Ni ji mar za prijateljstvo! Vsi smo tu zaradi nekega cilja, bodisi da gre za denar bodisi šov … Jaz sem prišel zaradi šova, da okusim, kako je to. Denar, če bi zmagal, bi razdelil družinam v stiski. Ker jaz ničesar ne potrebujem, dovolj imam …

Si Tine zasluži obstanek v igri? Kot glava družine ni počel nič, počival je in se učil pratiko.

Če bi merili po opravljenem delu, si Tine ne zasluži obstanka. Naša skupina je petkrat zmagala zaradi mene in Matica, ki sva delala trdo, vse do poznega večera. Je pa res, da Tine zaradi vloge, ki jo je imel, ni mogel pokazati, kaj vse zna. Glava družine pač ne sme delati. Ni kriv, če ni imel priložnosti pokazati svojih delovnih navad in če je imel čas za učenje pratike.

Kdo je bil vaš največji zaveznik, ta, ki vas ni izneveril?

Moj največji zaveznik je bil gotovo Matic. Prijatelj moj! Povezala sva se in iskreno ga bom pogrešal. Pa tudi on bo pogrešal mene, to vem. Te najine trenutke, midva sva delala pravi šov … ujela sva se.

Poskrbeli ste za veliko zabave, kateri je vaš najlepši trenutek na posestvu?

V igri je cel kup res zaprtih ljudi, nihče ni želel ničesar dati od sebe. Ko sem bil glava in sem naredil piknik, smo se res zabavali. Malo smo se ga napili in se sprostili. To je bilo nepozabno.

Kaj bo prva stvar, ki jo boste naredili po prihodu domov?

Prva stvar? Svoji princeski bom peljal na obed, skupaj bomo po dolgem času in čisto se jima bom posvetil. Pa svoje domače bo obiskal, saj sem jih res pogrešal.

Kdo od tekmovalcev si zasluži zmago?

Matic! Je Črnogorec po nacionalnosti in zanje trdijo, da so leni. A me je presenetil, krvav delavec je, trdo dela … zato njemu želim zmago.

Kdo pa bo zmagal?

Mislim, da bo to Matjaž. Močan je, pratiko zna … je delaven, čeprav malo počasen. No, mogoče tudi Adriana.

Kaj vas čaka zunaj?

Moje malo, a uspešno podjetje! Sem slikopleskar in fasader. In nadaljeval bom tam, kjer sem nehal. Vedno sem imel delo in ni me strah. Če je človek priden, vedno najde delo.

Ne spreglejte