Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 5. 2014,
12.06

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Marijan Jurenec Planet TV Antenna Group

Ponedeljek, 26. 5. 2014, 12.06

7 let, 12 mesecev

Na čelo Planet TV prihaja Marijan Jurenec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Antenna Group je imenovala Marijana Jurenca za generalnega direktorja podjetja Antenna TV SL, ki izdaja televizijski kanal Planet TV.

Marijan Jurenec je bil v preteklosti generalni direktor medijske hiše Pro Plus, ki je pod njegovim vodstvom postala vodilna na slovenskem trgu. "Prepričan sem, da bo Marijan izjemen direktor. Njegove številne medijske in televizijske izkušnje bodo ustvarile okolje, v katerem se bo Planet TV dodatno razvijal na slovenskem medijskem trgu," je povedal Pete Smith, izvršni direktor Antenna Group.

"Veselim se, da bom delal z ekipo, ki je ustvarila Planet TV in je v dobrem letu opravila izjemno delo. Verjamem v sposobnosti te ekipe, verjamem v razvoj Planet TV in želim, da se pod mojim vodstvom podjetje razvije v vodilno medijsko hišo na slovenskem trgu," je ob tem dodal Marijan Jurenec, ki se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami iz medijskega sveta. V preteklosti je bil direktor za jadransko regijo znotraj CME, leta 2005 je postal generalni direktor Nova TV na Hrvaškem, ki je pod njegovim vodstvom v treh letih postala vodilna televizija na hrvaškem trgu.

Na Planet TV finale vseh finalov S Planet TV so sporočili tudi, da so bili v soboto najbolj gledan slovenski televizijski kanal. Planet TV je v celotnem dnevu v povprečju dosegel 18,4 odstotka slovenskih televizijskih gledalcev (ciljna skupina VSI med 18 in 49 let). Prav tako je bil Planet TV najbolj gledan slovenski televizijski kanal v t. i. prime timu (med 18. in 23. uro), v povprečju je takrat Planet TV gledalo 24,67 odstotka slovenskih televizijskih gledalcev.

Hkrati je bil finale lige prvakov na Planet TV najbolj gledana vsebina v tem časovnem terminu na slovenskih televizijah. Liga prvakov na Planet TV je v povprečju dosegla 33,62 odstotka slovenskih televizijskih gledalcev, kar pomeni rating 9,39 odstotka (ciljna skupina VSI med 18 in 49 let).

Finale lige prvakov na Planet TV je bila tudi najbolj gledana tekma lige prvakov na Planet TV kadarkoli. Finale sezone 2013/2014 je bil na Planet TV bolj gledan od finala sezone 2012/2013.

Ne spreglejte