SiolNET. Trendi Film in TV
2,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Meghan Markle ponujajo milijone, da bi še zadnjič zaigrala v TV-seriji

2,35

termometer

Meghan Markle | Meghan Markle kot Rachel Zane v seriji Nepremagljivi dvojec | Foto: IMDb
Meghan Markle kot Rachel Zane v seriji Nepremagljivi dvojec Foto: IMDb

Morda še vedno obstaja majhna možnost, da se bo vojvodinja Meghan Markle za kratek čas vrnila v serijo Nepremagljivi dvojec.

Meghan Markle Trendi Ko je Meghan Markle obogatela, naj bi pripravila zabavo "Sayonara Zara"

Britanski mediji poročajo, da naj bi si televizijska hiša NBC močno želela, da se v seriji Nepremagljivi dvojec še zadnjič in za zelo kratek čas pojavi Meghan Markle. Ta je maja lani s poroko s princem Harryjem postala vojvodinja Susseška in s tem povsem opustila igralski poklic.

Meghan Markle je v uspešni in priljubljeni seriji Nepremagljivi dvojec kot Rachel Zane nastopala več kot sedem let. Skupno je zaigrala v 108 epizodah, v zadnji pa se je pojavila 25. aprila 2018, le slab mesec pred kraljevo poroko.

Serija se nadaljuje brez Meghan, a pri NBC si očitno želijo, da bi se v njej pojavila še enkrat.

Meghan in njen televizijski mož Patrick J. Adams sta serijo zapustila skupaj. Njuna lika sta dala prednost zasebnemu življenju pred kariero. | Foto: IMDb Meghan in njen televizijski mož Patrick J. Adams sta serijo zapustila skupaj. Njuna lika sta dala prednost zasebnemu življenju pred kariero. Foto: IMDb

Nekaj milijonov za zgolj dve minuti

Za kratek odlomek, ki naj bi trajal le dve minuti, ponujajo več milijonov ameriških dolarjev, ki bi jih darovali dobrodelni organizaciji po Meghanini izbiri. Poleg tega so zaradi natrpanega urnika vojvodinje pripravljeni vse skupaj posneti v Veliki Britaniji.

Viri še razkrivajo, da naj bi snemanje potekalo manj kot en dan, njen lik Rachel pa bi bil precej podoben Meghan. Prikazali bi, kako noseča in srečna živi v Veliki Britaniji s svojim televizijskim možem Mikom, ki ga je upodabljal Patrick J. Adams. Tudi on se je od serije poslovil v isti epizodi kot Meghan.

Njen lik Rachel si želijo prikazati v podobni luči, kot Meghan živi zdaj: nosečo in srečno v Veliki Britaniji. | Foto: Getty Images Njen lik Rachel si želijo prikazati v podobni luči, kot Meghan živi zdaj: nosečo in srečno v Veliki Britaniji. Foto: Getty Images

Preverite še:

Planet TV Planet TV Ponesrečeni prizori Meghan Markle v seriji Nepremagljivi dvojec #video Nepremagljivi dvojec Planet TV 10 zabavnih dejstev o seriji Nepremagljivi dvojec

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin