Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 8. 2013,
16.41

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Hugh Jackman Wolverine Christian Bale Batman

Četrtek, 15. 8. 2013, 16.41

7 let, 12 mesecev

Mastni denarci za Christiana Bala in Hugha Jackmana

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Hughu Jackmanu in Christianu Baleu ponujajo velike vsote denarja, da bi se vrnila v svoji vlogi, ki sta postali zelo priljubljeni med občinstvom. Ali bosta spet Batman in Wolverine?

Hughu Jackmanu ponujajo 74 milijonov evrov, da bi ponovno uprizoril lik Wolverine, ki smo ga prvič spoznali v filmu Možje X. Ustvarjalci filmov ga snubijo, da bi lik upodobil še štirikrat, čeprav se je vanj do zdaj prelevil že šestkrat.

Jackman naj bi bil v dilemi, saj si želi igrati še v kakšnem drugem filmu, a je ponudba vseeno zelo vabljiva. "Hugh se mora odločiti, saj je v igri veliko denarja. Ne zgodi se vsak dan, da igralcu ponudijo takšen znesek zaradi ene vloge. A Hugh si je po zadnjem filmu obljubil, da ne bo postal suženj vloge, zato nihče ne ve, kakšen bo njegov odgovor," je povedal eden od ekipe iz studia 20th Century Fox.

Jackman je lik prvič upodobil leta 2000 v prvem filmu Možje X, nato še dvakrat v nadaljevanjih iz let 2003 in 2006. Leta 2009 je igral v filmu Možje X na začetku: Wolverine, leta 2011 pa v filmu Možje X: Prvi razred. Naslednje leto prihaja še zadnji film z naslovom X-Men: Days of Future Past, za katerega je Hugh mislil, da je zadnji.

Christianu Balu 45 milijonov evrov za Batmana Igralcu Christianu Balu, ki je v zadnjih treh filmih o Batmanu prevzel glavno vlogo, ponujajo 45 milijonov evrov, da se spet preobleče v junaka mesta Gotham.

Bale je po končani trilogiji povedal, da se ne namerava ponovno preleviti v Batmana in da je to poglavje zanj končano. No, producenti filma so trdno prepričani, da ga lahko podkupijo. "Bale se sooča z velikim pritiskom s strani producentov, je povedal neimoenovani vir.

Bale je sicer rekel, da bi z Nolanom ponovno snemal film o temačnem junaku le, če bi se zgodba nadaljevala. Če pa bi Batmana potrebovali za novo zgodbo, pa ne bo sodeloval. Govori se, da bodo posneli film, kjer skupaj nastopata tako Batman in Superman, a za enkrat še niso našli primernega Batmana. Vlogo Supermana bo prevzel Henry Cavill.

Ne spreglejte