Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 8. 2012,
7.53

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 1. 8. 2012, 7.53

7 let, 12 mesecev

Martin Sheen Charliejev oče tudi na malih zaslonih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V sveži seriji Charlieja Sheena, Anger Management, se bo kot njegov oče pojavil tudi Martin Sheen, ki bo morda postal stalni član igralske ekipe.

Potem ko je bil Charlie Sheen lani odpuščen s serije Dva moža in pol, se mu je z letošnjim poletjem nasmehnila sreča – na male zaslone se mu je uspelo vrniti s serijo Anger Management televizijeFX. V njej upodablja nekdanjega bejzbolskega igralca, ki se je moral zaradi poškodbe svoji karieri odpovedati. Odpre zasebno ordinacijo in kot terapevt svojim strankam pomaga pri obvladovanju jeze.

Čeprav kritiki do serije gojijo hladna čustva – mnogi so jo opisali kot precej predvidljivo –, je izjemno gledana. Njeni ustvarjalci so se kljub temu odločili za okrepitve, saj bodo v devetem delu serije v igralsko ekipo vpeljali Charliejevega očeta, Martina Sheena. Enainsedemdesetletni igralec, ki ga lahko v naših kinematografih trenutno vidite kot Parkerjevega strica v Neverjetnem Spider-manu, bo morda postal stalni član igralske ekipe. Če bo televizijska hiša ocenila, da z njo pritegne dovolj gledalcev, bo serija namreč dobila devetdeset novih delov.

Direktor televizije FX John Landgraf je ob opisani okrepitvi igralske ekipe pripomnil, da bo starejši Sheen seriji dodal novo dimenzijo in da bo pomagal pri ustvarjanju serije, primerne za več generacij.

Martin Sheen je Charliejevega očeta v preteklosti že igral, denimo v filmu Wall Street Oliverja Stona s konca osemdesetih let. Pred dvema letoma je na velikem platnu upodobil tudi očeta svojega starejšega sina, Emilia Esteveza. Gre za neodvisno pustolovsko dramo The Way, ki jo je Estevez tudi sam režiral.

Anger Management je prvi Sheenov projekt, odkar so mu ustvarjalci serije Dva moža in pol zaradi neprimernega obnašanja dali košarico. "To so bili nori časi, kot sanje, iz katerih se nisem mogel zbuditi, ali vlak, iz katerega nisem mogel izstopiti, vozil pa sem ga sam," je po poročanju STA povedal igralec. "To se mi ne more več zgoditi. Zdaj, ko nisem več nor, sem večinoma prišteven."

Ne spreglejte