SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mark Wahlberg bo sodeloval pri snemanju filma Avon Man

3

termometer

Igralec in zadnje čase tudi režiser Mark Wahlberg bo produciral film Avon Man, ki na začetek snemanja čaka že dve leti. Wahlberg bo v filmu morda tudi zaigral.

Pred približno dvema letoma so se prvič pojavile govorice o začetku snemanja Avon Mana, v katerem so takratni ustvarjalci filma videli Hugha Jackmana, ki pa je moral vlogo zavrniti zaradi snemanja filma X-Men Origins: Wolverine. Presenetljivo, tistega leta niso posneli nobenega od omenjenih filmov. Studio 20th Century pa je pred kratkim razkril, da ima film Avon Man novega producenta in morebitnega igralca, Marka Wahlberga.

Zgodba o prodajalcu avtomobilov, ki postane prodajalec kozmetike

Poleg Marka Wahlberga bosta film producirala še Gary Foster in John Palermo, scenarij, ki ga je prvotno napisal Kevin Bisch, bo za to različico filma priredil Michael McCullers. Komedija Avon Man govori o prodajalcu avtomobilov, ki ga njegov delodajalec odpusti, zato je prisiljen sprejeti vsakršno delo. Ker je obupan in se njegovi računi kopičijo, sprejme delo, ki vključuje prodajanje kozmetike od vrat do vrat. Kmalu ugotovi, da je za to nadarjen, zato v prodajanje kozmetike poskuša prepričati tudi druge nezaposlene prebivalce mesta.

Mark Wahlberg je sicer pred kratkim končal snemanje filma Broken City, ki ga je hkrati produciral in v njem igral, njegov drugi film Pain and Gain pa je že v postprodukciji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin