Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 3. 2017,
6.45

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

TV1000 Telekom Slovenije film televizija priporočila

Sreda, 1. 3. 2017, 6.45

6 let, 6 mesecev

Marčevski filmski vrhunci na TV1000

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Marčevski filmski vrhunci na TV1000

Preverite, katere zanimive filme si boste na kanalu TV1000 lahko ogledali marca.

Ameriški gangster (American Gangster)

American Gangster © NBC | Foto: American Gangster © NBC

Po smrti svojega mentorja in delodajalca, preprodajalca mamil Johnsona, zadržani šofer Frank Lucas (Denzel Washington) izkoristi priložnost in prevzame njegov posel.

Ker drogo kupuje neposredno od prodajalca v Aziji in jo nato na inovativen način tihotapi v ZDA, je njegov heroin boljši in cenejši od konkurenčnega, zato Lucas hitro postane glavni preprodajalec v Harlemu.

Ko se odloči, da se bo začel ukvarjati tudi z zakonitimi posli, izkušeni detektiv Ritchie Roberts (Russel Crowe) v tem vidi priložnost, da mu stopi na prste. Toda ker je Roberts eden redkih policistov, ki ni podkupljen, je njegovo delo toliko bolj oteženo. Film je režiral Ridley Scott.

V ponedeljek, 6. marca, ob 20.30.

Sedem duš (Seven Pounds)

Seven Pounds © Sony | Foto: Seven Pounds © Sony

Nominiranec za oskarja Will Smith je znova združil moči z režiserjem in producenti filma V iskanju sreče ter posnel čustveno dramo o moškem, ki spremeni življenja sedmih tujcev.

Kot uslužbenec davčne uprave ima dostop do podatkov, s pomočjo katerih poišče nekaj ljudi, ki potrebujejo pomoč. Medtem ko se na vso moč trudi, da bi jim pomagal, se zaljubi v žensko, ki potrebuje novo srce.

Šele potem, ko njegova velikodušnost vsem prinese koristi, izvemo, kdo je bil in zakaj je tako ravnal.

V ponedeljek, 13. marca, ob 20.30.

Vroča kifeljca (Hot Fuzz)

Hot Fuzz © NBC | Foto: Hot Fuzz © NBC

Nicholas Angel je izkušen, vzoren in sposoben policist, ob katerem so vsi drugi policisti videti kot leni nesposobneži. Ker se njegovi nadrejeni zavedajo, da Angel s svojo popolnostjo meče slabo luč na druge, ga povišajo v narednika in pošljejo v podeželski Sanford, daleč stran od mestnega kriminala.

Medtem ko se Nick privaja na podeželsko brezdelje, njegov pomočnik Danny sanjari o akcijskih podvigih, ki jih sam bržkone ne bo nikoli okusil. Ko se v Sanfordu zgodi serija grozljivih umorov, dobita Nick in Danny priložnost, da se dokažeta.

V filmu med drugimi igrajo oskarjev nagrajenec Jim Broadbent, Nick Frost in Timothy Dalton.

V ponedeljek, 20. marca, ob 20.30.

Hudič v Emily Rose (The Exorcism of Emily Rose)

The Exorcism of Emily Rose © Sony | Foto: The Exorcism of Emily Rose © Sony

V skrajno redkih primerih se Katoliška cerkev odloči uradno priznati pojav obsedenosti z demoni. V primeru 19-letne brucke je to storila.

Skozi srhljive spomine iz preteklosti spoznavamo zgodbo o Emily Rose in duhovniku, ki mu sodijo, ker naj bi iz malomarnosti povzročil smrt dekleta, za katerega je bil prepričan, da je obsedeno.

Film so navdihnili resnični dogodki. V njem Laura Linney upodablja odvetnico Erin Bruner, ki brani očeta Richarda Moora (Tom Wilkinson) – duhovnika, ki je izvedel kontroverzno izganjanje hudiča.

V ponedeljek, 27. marca, ob 20.30.

Filmi z največjimi hollywoodskimi zvezdnicami

Marec, mesec, ko obeležujemo dan žena, bodo tudi na TV1000 posvetili ženskam, zato bodo vsako soboto in nedeljo ob 17.30 na sporedu filmi z največjimi hollywoodskimi zvezdnicami.

Baby Mama © Universal | Foto: Baby Mama © Universal

V tem sklopu si boste lahko ogledali dramo Nore in svobodne, ki je Angelini Jolie prinesla oskarja za najboljšo stransko igralko, komično dramo Težavam naproti, v kateri igrata Chloë Grace Moretz in Blake Lively, v komediji Najeta mama vas bosta zabavali Tina Fey in Amy Poehler, v drami Z roko v roki boste lahko občudovali oskarjevki Julio Roberts in Susan Sarandon, v filmu Greva narazen se bo Jennifer Aniston sprla z Vinceom Vaughnom, zadnji marčevski konec tedna pa bosta na sporedu dve kostumski romanci: s sedmimi oskarji nagrajena Moja Afrika in po romanu Jane Austen posneta Prevzetnost in pristranost.


TV1000 boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 218.


Ne spreglejte