SiolNET. Trendi Film in TV
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kusturica bo snemal nov film z Monico Bellucci

4

termometer

Italijanski igralka Monica Bellucci bo igrala glavno vlogo v novem filmu Emira Kustirice Love and War, ki se bo snemal v Republiki Srbski.

Film z naslovom Love and War (Ljubezen in vojna) je zamišljen kot tridelna ljubezenska zgodba med moškim in žensko v času vojne. Dvakratni dobitnik canske zlate palme bo film snemal od maja do junija v Trebinjah.

Režiser in igralka sta o skupnem projektu spregovorila med njenim obiskom v Banjaluki, od koder sta se zvezdnika namenila na Filmski in glasbeni festival Kustendorf, kjer je Belluccijeva častna gostja.

"To je ljubezenska zgodba, ki se dogaja sredi vojne. Videli boste, da bo zelo zanimiva zgodba. Zelo sem vznemirjena, ker bom igrala Srbkinjo in bom govorila srbski jezik," je povedala novinarjem italijanska lepotica.

Zaradi nove vloge naj bi opravila tudi krajši tečaj učenja srbskega jezika.

48-letna igralka, ki jo je pozdravil predsednik Republike srbske in Kusturičev prijatelj Milorad Dodik, je medije nagovorila in si ob tem privoščila manjši s spodrsljaj: "Sem prvič v Srbiji."

Kusturica je naglo vskočil s pojasnilom, da sta vendarle v Republiki srbski, Belluccijeva je seveda takoj popravila svojo izjavo.

Režiser in igralka sta se zatem odpravila v Drvengrad, približno 250 kilometrov jugozahodno od Beograda, kjer do 22. januarja poteka festival, ki ga Emir Kusturica prireja šestič.

Kusturica, ki je osvojil tudi zlato palmo v Cannesu za film Oče na službenem potovanju in Podzemlje je še dejal, da bo igral glavno moško vlogo v svojem novem filmu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin