Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 5. 2017,
10.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

film Kralj Artur premiera

Petek, 12. 5. 2017, 10.15

6 let, 6 mesecev

Prvi obiskovalci izredno navdušeni

Kralj Artur je vstal v velikem slogu

Oglasno sporočilo
Kralj Artur

Novo mojstrovino režiserja Guya Ritchieja Kralj Artur: Legenda o meču smo pozdravili s premiero v Kranju, kjer se je trlo obiskovalcev in znanih obrazov, ki so si ta vizualni in glasbeni spektakel lahko ogledali med prvimi.

Že pred začetkom filma so nepozabno viteško vzdušje pričarali člani druščine Zlate ostroge, ki so obiskovalcem postregli s pravim mečevalskim bojem.

Poleg neučakanih obiskovalcev so si Kralja Arturja na premieri v Kranju ogledali tudi glasbeniki Boštjan Meglič in Tomaž Okroglič Rous iz skupine Siddharta, Raiven, športnik Žan Košir, župan Mestne občine Kranj Boštjan Trilar, filmski kritik Marcel Štefančič ml., specialist za družbene medije Matej Špehar s sinovoma, blogerka Ajda Sitar, manekenka Iryna Osypenko Nemec in drugi. Premiere se je udeležila tudi veleposlanica Velike Britanije in Severne Irske Sophie Honey, ki je pred začetkom povedala, da se izredno veseli nove mojstrovine izpod rok režiserja iz svojih krajev.

Fotogalerija
1 / 14

Legendo o Kralju Arturju poznamo že dolgo, vendar pa je v takšni luči do zdaj še nismo videli. Nad zgodbo, igralsko zasedbo in glasbo so bili navdušeni prav vsi, ki po koncu predvajanja kar niso mogli nehati govoriti o filmu. Guy Ritchie se je ponovno izkazal, glavni igralec Charlie Hunnam pa je dokazal, da še vedno obstajajo takšni igralci, ki lahko s svojim šarmom, talentom in prepričljivo vlogo pritegnejo še tako zahtevno občinstvo.

Filmski presežek Kralj Artur: Legenda o meču si lahko ogledate v vseh kinih po Sloveniji, tudi v 3D. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.
Ne spreglejte