Komedija Pr' Hostar postala drugi najbolj gledan slovenski film

Slovenska komedija gorenjskih gaunarjev Pr' Hostar se je pretekli konec tedna zavihtela na drugo mesto najbolj gledanih slovenskih filmov.

"Številke so dokaz, da so ljudje lačni komedije, in film je dokaz, da smo mladi lačni izzivov," je ob uspehu filma dejal igralec, scenarist in producent Goran Hrvaćanin.
"Številke so dokaz, da so ljudje lačni komedije, in film je dokaz, da smo mladi lačni izzivov," je ob uspehu filma dejal igralec, scenarist in producent Goran Hrvaćanin.

Komedija Pr' Hostar, ki je od samega začetka predvajanja podirala rekord za rekordom, je tudi v novem letu postregla z novim. Ogledalo si jo je namreč že več kot 185 tisoč gledalcev, s tem pa je prehitela gledanost romantične komedije Petelinji zajtrk iz leta 2007 (183.269 gledalcev).

Najbolj gledan film v samostojni Sloveniji je mladinska komedija Gremo mi po svoje z nekaj več kot 208 tisoč gledalci.

Komedija Pr' Hostar si je s tem prislužila tudi tretjo veliko zlato rolo, ki jo za preseženih 175 tisoč gledalcev podeljujeta Kolosej in Društvo slovenskih filmskih ustvarjalcev.

Sorodne vsebine

Komentarji

3
  • xedos / 09.01.2017. ob 14:16

    Blagor ubogim v duhu, zakaj njih je nebeško kraljestvo.

  • japajade / 10.01.2017. ob 08:51

    Če je definicija komedije zgolj več, kot enourno preklinjanje in pošiljanje vsepovprek vsakogar nekam, potem jaz nimam pojma, kaj je komedija! Je pa "Pr hostar" idealen primer za študente marketinga, kako poden zadevo spremenit v svetovno uspešnico! :)

  • Mat75 / 09.01.2017. ob 14:20

    xedos: pojdi v farovž in tam modruj!

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano