SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Ko oče prevzame vlogo mame

10 DNI BREZ MAME
Oglasno sporočilo

En oče, štirje otroci in deset dni kaosa! Kaj vse se lahko pripeti, ko gre mama za nekaj dni na dopust, oče pa skrbi za štiri otroke, gospodinjstvo in svojo službo? Obeta se pravi kaos in obilica smeha v novi komediji z naslovom 10 dni brez mame, ki jo je režiral Ludovic Bernard.

V glavni vlogi očeta zaigra igralec Franck Dubosc, mamo pa upodobi igralka Aure Atika. Komedijo zmešnjav je režiral Ludovic Bernard (pomočnik režiserjev filmov Ugrabljena 3, Ugrabljena 2, Lucy, 3 dni za uboj …), ki je za komedijo napisal tudi scenarij, in sicer skupaj s scenaristi Mathieujem Oullionom, Arielom Winogradom, Marianom Vero in Juanom Vero.

Na voljo je NAPOVEDNIK, komedija 10 DNI BREZ MAME pa na redni spored v kinematografe prihaja 10. SEPTEMBRA 2020.

10 dni brez mame

O ZGODBI:

Antoine Mercier (Franck Dubosc) je kadrovski direktor velikega podjetja. Organiziranje odraslih ima v malem prstu in ko se njegova preobremenjena žena Isabelle Mercier (Aure Atika) nenadoma odloči, da bo odšla na dopust in mu prepustila skrb za gospodinjstvo in njune štiri otroke, ga ne zaskrbi niti za minuto. Toda kmalu mu postane jasno, da je precej podcenil nered, ki so ga štirje nagajivi otroci sposobni narediti …

10 dni brez mame

IGRALSKA ZASEDBA: Franck Dubosc, Aure Atika, Alice David, Alexis Michalik, Marc Bodnar, Daniel Martin, Helena Noguerra, Gaëlle Jeantet, Karina Marimon, Laurent Bateau, Mathieu Oullion.

REŽIJA: Ludovic Bernard

SCENARIJ: Ludovic Bernard, Mathieu Oullion, Ariel Winograd, Mariano Vera, Juan Vera

PRODUCENTI: Romain Brémond, Daniel Preljocaj, Dominique Farrugia

IZVRŠNI PRODUCENT: Guido Rud

ŽANR: komedija


Naročnik oglasnega sporočila je Karantanija Cinemas.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin