Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 1. 2015,
9.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

nagrada nagrade podelitev

Četrtek, 8. 1. 2015, 9.36

8 let

Kdo je še pred Oskarji slavil na nagradah občinstva? (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V Los Angelesu so že 41. leto zapored podelili nagrade People's Choice Award, kjer zvezdnike v zabavni industriji počastijo po izboru občinstva.

Novo sezono podelitev nagrad v letu 2015 je odprla prireditev People's Choice Award, kjer se zvezdniška smetana zbere še pred najpomembnejšo – Oskarji. Podelitev, kjer najboljše v svetu filma, televizije in glasbe izbere občinstvo, sta v Los Angelesu vodili zvezdi serije Mom Anna Faris in Allison Janney.

V prvi vrsti so slavili superheroji – Železni mož Robert Downey Jr. je domov odnesel kar dve nagradi za najboljšega igralca, medtem ko je njegov soigralec v Maščevalcih Chris Evans prejel naziv najljubšega zvezdnika akcijskega filma. Na televiziji slavili Veliki pokovci in Talenti v belem Med televizijskimi uspešnicami so slavili ustvarjalci serije Veliki pokovci, ki je prejela nagradi za najljubšo serijo in najljubšo TV-komedijo, igralka Kaley Cuoco-Sweeting pa je med občinstvom najbolj priljubljena igralka v televizijski komediji. Med velikimi televizijskimi zmagovalci je tudi serija Talenti v belem, ki jo spremljamo že enajsto sezono, nagrado za najljubšo igralko med televizijskimi dramami pa so gledalci pripisali Ellen Pompeo.

Iggy Azalea in Lady Antebellum na podelitvi niso le nastopili, ampak prejeli tudi nagradi, prva za najljubšo hip-hop izvajalko in drugi za najljubši country bend.

Betty White pri 92 letih še vedno aktualna televizijska ikona Ben Affleck je postal najljubši humanitarec, v 93. letu pa gledalce še vedno navdušuje legendarna televizijska ikona Betty White. Slavili so tudi Melissa McCarthy, Adam Sandler, Taylor Swift, Ed Sheeran, Pharrell Williams in Ellen DeGeneres.

Ne spreglejte