SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kdo je razlil vse belo vino?

3

termometer

Kdo je Špacapanovim razlil vso belo vino in kaj je medijem o odkritju na Grediču povedala dr. Selimović? Tukaj so poudarki nocojšnje epizode.

Bonifacij se po prekrokani noči zbudi ob bazenu Špacapanovih.

Marija in Anica še vedno vztrajata pri bojkotiranju Adeline, vendar pa Marija ni več prepričana, da je tega sposobna. Vseeno se spogledata, ko Adelina najavi, da bosta z Bertom kar ves dan preživela v postelji.

Marija je morda še bolj kot na Adelino besna na Bonifacija, ki je Adelini povedal, da ga je k širjenju neresnic napeljala Marija.

A bolj kot govorice so na Grediču problematične posledice velikega razlitja, ki ga je nekdo zagrešil ponoči. Ko Maja stopi v lužo, postane panična.

Berta pa spet zaboli srce.

Anica ne trati časa in takoj svojima sestrama naroči, naj v sode nalijeta vodo, da bi pretentale Maria, ko si bo prišel ogledat sode in poskusit novo vino.

Mariu postrežejo s tistim mladim vinom, ki ni izteklo iz sodov, ogled z vodo napolnjenih sodov pa jim uspe preprečiti.

Berto se odloči, da bo našel krivca za razlitje vina na Grediču, zato se besen odpravi v gostilno in zahteva, da se storilec razkrije sam.

Odgovora ne dobi, je pa s tem vsej vasi izdal, da nima več belega vina. To izkoristi Marko, ki pokliče Maria.

Gušto se medtem skuša držati svojega puščavniškega življenja, vendar pa mu pri tem preglavice dela mati Marija, ki se je odločila, da mu bo še vseeno kuhala.

Eli se medtem odpravi v Ljubljano na tiskovno konferenco Dr. Tatjane Selimović, ki bo predstavila zaklad, ki so ga našli na Grediču. A dr. Selimović novinarjem in novinarkam namesto Eli izpostavi Ibra, ki naj bi bil najbolj zaslužen za najdbo. Eli se ob tem razjezi in odide.

Ibro pa ob tem zgolj nerodno premešča roke.

Dr. Selimović steče za Eli in ji ponudi mesto mlade raziskovalke, vendar pa Eli besna raje da odpoved.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin