Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 9. 2014,
10.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

animirani film Pingvini z Madagaskarja sinhronizacija

Ponedeljek, 22. 9. 2014, 10.42

8 let

Kdo bo posodil glas risanim junakom?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Sodelovanje v natečaju NajGlas je bila izjemna priložnost za vse, ki so želeli posoditi glas risanim junakom v novem animiranem filmu Pingvini z Madagaskarja.

V sodelovanju s filmsko distribucijo Blitz Film in Studiem Ritem smo na Planet Siol.net izbrali, kdo bo posodil glas risanim junakom filma Pingvini z Madagaskarja. Izbrane finaliste smo povabili v Studio Ritem, kjer smo se ob pijači in jedači družili in nestrpno čakali na zmagovalce.

Finalisti so snemali pod vodstvom režiserja risanke, Jernejem Kuntnerjem. Vseh deset finalistov se je odlično odrezalo, strokovna žirija je imela precej težko delo. Po temeljitem poslušanju posnetkov se je žirija odločila, da sta zmagovalca Karmen Plazar iz Slovenske Bistrice in Miha Osredkar iz Medvod. Prepričala sta s pravo barvo glasu in odličnim nastopom, odlično sta se vživela v vlogi. Zmagovalca natečaja bosta snemala v družbi najelitnejšega tima na svetu – Kovalskega, Kapitana, Rika in Pešaka, ki jih poznamo iz animiranih filmov Madagaskar.

Kdaj boste lahko slišali naša zmagovalca v kinematografih? Letos novembra, ko bo premiera risanega filma.

Za pokušino, s kom vse boste sodelovali, pa si poglejte spodnji napovednik. Četverica pingvinov, ki jo poznamo iz animiranih filmov Madagaskar, se bo tokrat podala na misijo svojega življenja. Na misiji, na kateri morajo rešiti svet, se odpravijo na vroč afriški otok, a tam jih čaka pravo presenečenje. Tajni agent Severni veter jim povzroči oblico težav in preglavic. So mu lahko kos? Vse bo jasno jeseni ...

Sinhroniziran animirani film Pingvini z Madagaskarja (The Penguins of Madagascar) bo zagotovo veliki filmski hit studia DreamWorks Animation (Kako izuriti svojega zmaja 1 in 2, Pustolovščine gospoda Peabodyja in Shermana, Shrek ter mnogo drugih). Na slovenska platna prihaja 27. novembra 2014.

Ne spreglejte