Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 10. 2014,
8.41

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

filmi CineStar TV

Četrtek, 16. 10. 2014, 8.41

7 let, 12 mesecev

Katere filmske premiere prihajajo na male zaslone?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ta jesen bo filmsko obarvana, na male zaslone prihajajo največje filmske premiere, ki bodo zadovoljile tudi najizbirčnejše filmofile.

Največji hollywoodski junaki še nikoli niso bili tako blizu: od zabavne četvorke, ki jo sestavljajo Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman in Kevin Kline, do prekajenih starih mačkov Arnolda Schwarzeneggerja in Sylvestra Stallona – v slovenske domove to jesen namreč prihajata nova filmska kanala CineStar TV Premiere.

Ste jih zamudili v kinu?

Nič zato. Največje uspešnice prejšnjih mesecev se z velikih platen že selijo na domače televizijske zaslone. Telekom Slovenije je svojo programsko ponudbo na SiOL TV obogatil z dvema filmskima programoma CineStar TV Premiere 1 in 2. Oba programa sta uporabnikom storitev SiOL TV brezplačno na voljo do 31. decembra 2014!

Filmi za vso družino – od napetih akcij do zabavnih animiranih filmov

Jeseni več časa preživimo doma, pred televizorjem in prav filmi so najboljši ventili za sproščanje in družinsko druženje na kavču. Na obeh programih CineStar TV Premiere boste našli nekaj za filmski okus vsakega družinskega člana.

PRAVA MERA AKCIJE

Željni čiste akcije bodo v toplem udobju svojega doma lahko uživali v filmih, kot je futuristična pustolovščina Riddick: Vladar teme z Vinom Dieslom ali vojni triler Čas lova, v katerem sta glavna lika vojna veterana iz vojne v Bosni, ki ju igrata Robert De Niro in John Travolta. Za pravo mero klasične akcije bosta poskrbela edinstvena Sylvester Stallone in Arnold Schwarzenegger v filmu Načrt za pobeg, Harrison Ford pa se vam bo tokrat predstavil v znanstvenofantastični pustolovščini Enderjeva igra. Prava poslastica pa bo tudi premiera megauspešne franšize Igre lakote, s katerim je zaslovela mlada oskarjevka Jennifer Lawrence Igre lakote: Kruto maščevanje.

SMEHA POLNA SKLEDA

Jesensko puščobo boste s smehom premagali ob filmih Dostavljavec z Vinceom Vaughnom, ki bo v filmu odkril, da je zaradi napake v semenski banki oče kar 533 otrokom! Zgodba temelji na resničnih dogodkih. Nasmejali pa se boste tudi ob dogodivščinah Michaela Douglasa, Roberta De Nira, Morgana Freemana in Kevina Klina v filmu Legende v Vegasu, najmlajši pa se bodo gotovo razveselili premiere animiranega filma Khumba, zgodbe o simpatični zebri, ki se je skotila s polovico prog.

VŽIVITE SE V ŽIVLJENJA ZNANIH

Pokukali pa boste lahko tudi v življenje slavnih: na male zaslone prihajajo namreč najtežje pričakovani biografski filmi zadnjega obdobja – Jobs, Diana in Dirka življenja.

Ne spreglejte