SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako se kot vajenci mladih kuharjev obnesejo znani Slovenci?

0

termometer

V novi kuharski oddaji, ki so jo na Planet TV začeli predvajati na kulturni praznik, se bo cela četa znanih Slovencev preizkusila v vlogi kuharskih pomočnikov, šefi kuhinje pa so otroci.

V kuharski oddaji Glej, kdo kuha so glavni otroci: kuhalnico vihtijo mali kuharski mojstri, njihovi pomočniki in vajenci pa so medtem slovenski zvezdniki, ki si jih mali mojstri izberejo sami. Med tistimi, ki so si predpasnik nadeli oziroma si ga še bodo, so Rado Mulej, Alenka Godec, Eva Hren, Eva Cimbola, Gušti, Omar Naber, Tina Gorenjak, Gorazd Žilavec, Jasna Kuljaj, Nuša Derenda in Lara Jankovič, oddajo pa povezuje pevka Katarina Mala.

Voditeljičina pomota: vlečeno testo je zamenjala za listnato Katarina Mala sicer ne sodeluje pri kuhanju, a mora vseeno dobro poznati postopke in sestavine. V eni od prvih epizod se ji je zalomilo, je priznala. "Popolnoma sem zamešala listnato in vlečeno testo. Pred tekmovalci je bilo dejansko vlečeno testo, jaz pa sem ves čas govorila, da je listnato," je povedala. Potem ko je spoznala svojo napako, je to priznala gledalcem in kuharskemu mojstru Branku Podmeniku. Ta nekdanji član kuharske reprezentance, pedagog in promotor slovenske kuhinje v oddaji sodeluje z nasveti, je pa tudi tisti, ki odloča, kdo se je pri kuhanju bolje izkazal.

Oddajo Glej, kdo kuha lahko na Planet TV spremljate od ponedeljka do petka ob 18. uri.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin