Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 5. 2013,
16.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Gwyneth Paltrow

Četrtek, 2. 5. 2013, 16.46

8 let

Kako močno bo udaril Iron Man 3

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Še preden se je Iron Man 3 zares začel predvajati, so številni kritiki ugibali, kako močan in prepričljiv bo udarec železnega moža v blagajnah kinematografov. Na odgovor ni bilo treba čakati dolgo.

Še preden se je film Iron Man 3 zares začel predvajati, so številni kritiki ugibali, kako močan in prepričljiv bo udarec železnega moža v blagajnah kinematografov. Na odgovor ni bilo treba čakati dolgo.

Ena od največjih filmskih spletnih strani je že zapisala: "Iron Man 3 ne bo velik. Iron Man 3 je že velik." To je verjetno kar dober pokazatelj tega, da se je vsem, od glavnih igralcev do filmskih studiev, izplačalo veliko časa in denarja vložiti v ne le dober film, pač pa tudi njegovo promocijo, pri kateri sta levji delež opravila glavna igralca Robert Downey Jr. in Gwyneth Paltrow.

Film, ki so ga skoraj po vsem svetu začel predvajati ob istem času, je ustvarjalce navdušil že prvi konec tedna, ko je s 140 milijoni dolarjev (106.246.000 evrov) kar za 15 milijonov zelencev presegel pričakovan izkupiček od prodaje vstopnic. S tem nadaljuje tradicijo filmov Iron Man, saj je vsak za zajeten kupček presegel svojega predhodnika. Izkupiček na blagajnah bo tako tretji del zgodbe o superjunaku in bogatašu Starcku postavil ob bok filmom Igre lakote in Vitez teme.

Velik uspeh filmov je v ospredje ob glavnemu igralcu postavil tudi Gwyneth Paltrow, ki naj bi, če držijo govorice iz sveta filma, že dobila ponudbo za snemanje filma, v katerem naj bi se vse vrtelo okoli Pepper Potts, glavnega ženskega lika filmov Iron Man. "To bi bilo presneto zabavno. Prav všeč bi mi bilo, če bi Pepper dobila svoj film, v stripih namreč dobi močnejšo in pomembnejšo vlogo in s tem tudi svojo preobleko. Morda pa bom morala malce pritisniti na producente," je povedala Gwyneth, ki pravi, da se, čeprav je lani prestopila mejo 40 let, počuti izvrstno in polna energije. "Kot najlepša ženska na svetu mislim, da bi morala dobiti s tem tudi možnost, da odigram še malo več akcijskih prizorov, " se je še pošalila Gwyneth.

Ne spreglejte