Janet Jackson z dokumentarcem o transseksualni skupnosti

Pevka se bo kot producentka prvič podala v svet filma. S svojim dokumentarcem želi dokazati, da smo v srcu vsi enaki.
Janet Jackson z dokumentarcem o transseksualni skupnosti

Janet Jackson se bo z dokumentarnim filmom, pomenljivo naslovljenim Truth, podala na pot raziskovanja pisane palete zgodb transseksualcev z različnih koncev sveta. Kot poroča Guardian, bo prevzela vlogo izvršne producentke, sama pa namerava opravljati tudi intervjuje z ljudmi, ki bodo v filmu delili svoje izkušnje in razmišljanja. Film bo režiral Robert Jason, snemanje pa naj bi se začelo še to poletje. Kot je povedala Janet Jackson, želi z njim dokazati, da smo v srcu vsi ljudje enaki.

"Srečo imam, da sem stkala veliko prijateljstev in se s tem veliko naučila o različnih slogih življenja. Truth je naša mala priložnost, da vas poprosimo, da poskušate razumeti nekoga, ki živi drugačno življenje kot vi – v srcu smo vsi enaki. Želimo zaustaviti sovraštvo in namesto njega najti razumevanje."

Režiser Jason je dodal, da nas bo Janet Jackson s svojim delom popeljala na inovativno popotovanje po razburkanem življenju transseksualcev vseh starosti in z vsega sveta ter njihovem boju za enakopravnost.

Režiser se je s podobno tematiko že srečal – sodeloval je namreč pri oddaji televizije VH1, na kateri so modne preobrazbe ponujali transseksualcem, TRANSform Me, režiral pa je tudi dokumentarec Style Exposed: Born Male, Living Female.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano