SiolNET. Trendi Film in TV
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

J. J. Abrams: "Shujšajte za Vojno zvezd!"

2

termometer

 | Foto:
Pred začetkom snemanja novega, sedmega dela iz serije filmov Vojna zvezd je režiser filma J. J. Abrams svojim zvezdnikom dal jasna navodila.

J. J. Abrams je pred začetkom snemanja temeljito proučil vse možnosti, kako igralce, ki so odigrali svoje vloge v prvih šestih filmih, resnično vključiti v scenarij. Pri tem pa je vsaj pri dveh, Marku Hamillu, ki je igral vlogo Luka Skywalkerja, in Carrie Fisher, ki je upodobila princeso Leio, pomislil tudi na njuno kondicijo. Dobila sta ukaz, da morata shujšati.

"Marku in Carrie je Abrams zabičal, da morata shujšati. Pa ne le to. Dobila sta svojega nutricionista in dietologa, oba sta dobila tudi trenerje za fitnes, ki bodo poskrbeli, da bosta v najboljši formi za snemanje, predvsem pa, da bosta kar najbolj podobna likom, ki sta jih ustvarila pred 36 leti. Producenti in režiser so naklonjeni njunemu delu, a Mark se je že kar nekajkrat pregrešil. Celo paparaci so ga ujeli s krompirčkom v rokah in J. J. Abrams ni bil ravno navdušen," je povedal eden od članov snemalne ekipe filma, ki je omenil tudi, da je vsota, namenjena njunemu videzu, skoraj neomejena.

V primerjavi s svojima dvema kolegoma pa je igralec Harrison Ford pri svojih 71 letih videti fantastično in zato ne potrebuje dodatnega treninga ali diete, producenti so nad njegovo podobo celo navdušeni.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin