Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 10. 2018,
9.35

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

HBO TV Telekoma Slovenije televizija film TV-serija

Torek, 16. 10. 2018, 9.35

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Izkoristite akcijsko ponudbo opcije HBO na televiziji Telekoma Slovenije in uživajte ob vrhunskih TV-vsebinah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05
HBO oktober

Programska opcija HBO v vaše domove prinaša največje zvezde, saj vam omogoča oglede najnovejših hollywoodskih uspešnic, kultnih in nagrajevanih serij iz izvirne produkcije, filmskih klasik in festivalskih filmov, biserov evropske in svetovne kinematografije ter prenosov posebnih dogodkov.

Akcijska ponudba opcije HBO

Novi naročniki lahko opcijo HBO dobite prvi mesec brezplačno, nato pa po znižani ceni 7,99 EUR za obdobje 11 mesecev. Obstoječi naročniki, ki zadnjih 6 mesecev niste bili naročeni na programsko opcijo HBO, tudi lahko dobite HBO po akcijski ceni 7,99 EUR za obdobje 12 mesecev, vendar vam prvi mesec ta ne pripada brezplačno.

Akcija velja do 1. 12. 2018, opcijo HBO pa si lahko preprosto vključite v Mojem Telekomu.

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD), naročniki pa lahko na njih vse vsebine spremljajo do 7 dni nazaj, in sicer tako na TV-sprejemnikih kot na mobilnih napravah prek storitve TViN.

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand (HBO OD), kjer vas bo vedno pričakalo več kot pet tisoč ur kakovostnih vsebin, do njih pa lahko brez dodatnega plačila dostopate kar na petih različnih napravah.

Vsebine na zahtevo se osvežujejo večkrat na teden, otroke in mladostnike pa bo še posebej razveselila kategorija Kids, ki še posebej nagovarja mlade gledalce različnih starostnih skupin.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj zanimivih vsebin, ki so že ali bodo kmalu na voljo na programski opciji HBO, še več oktobrskih poslastic pa vas čaka v obeh priloženih videih.

HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije
Trendi HBO GO – najboljše serije in filmi vedno in povsod, tudi ko ste na dopustu #video

Promocijski video programov HBO in napovedniki izpostavljenih oktobrskih vsebin:


Veliki pokovci (The Big Bang Theory)

Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, pri zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo poskušala česa naučiti o resničnem življenju. • Na voljo na HBO OD in HBO GO.


Mladi Sheldon (Young Sheldon)

HBO oktober | Foto: Serija se dogaja pred Velikimi pokovci in spremlja 10-letnega Sheldona Cooperja, ki obiskuje srednjo šolo in poskuša biti del sveta okrog sebe, medtem ko se njegovi svojci in prijatelji ukvarjajo z njegovimi edinstvenimi umskimi zmožnostmi. • Premiera 2. sezone: v torek, 30. 10., ob 20. uri na HBO.* │ Serija je na voljo tudi na HBO OD in HBO GO.


Semenj ničevosti (Vanity Fair)

Nova priredba slovite literarne klasike avtorja Williama M. Thackerayja se dogaja v času Napoleonovih vojn, zgodba pa spremlja mlado Becky Sharp, ki se poskuša izviti iz revščine in se povzpeti po lestvici angleške družbe. • Naslednjič na sporedu: v torek, 16. 10., ob 20. uri na HBO.* │ Na voljo tudi na HBO OD in HBO GO.


HBO oktober | Foto:


Igra prestolov (Game of Thrones)

Najbolj gledana serija v zgodovini programa HBO ter vsesplošni svetovni fenomen Igra prestolov je zdaj že stalnica te televizijske mreže, v prvi polovici naslednjega leta pa si bomo lahko ogledali osmo in zadnjo sezono, v kateri ne bo manjkalo prevar in spletkarjenja, časti in plemenitosti ter osvajanj in zmagoslavja. • Na voljo na HBO OD in HBO GO.


Razkrivanje čarovnic (A Discovery of Witches)

Zgodovinarka in čarovnica Diana Bishop dobi začarani rokopis 'Ashmole 782' in ve, da mora razrešiti njegove uganke. Pomoč ji ponudi skrivnostni Matthew Clairmont, ki je vampir – čarovnice pa tem ne bi smele zaupati. Serijo so posneli po uspešni in priljubljeni knjižni seriji avtorice Deborah Harkness. • Premiera: v torek, 30. 10., ob 20. uri na HBO.* │ Serija bo na voljo tudi na HBO OD in HBO GO.


Castle Rock

Psihološka grozljivka v obliki izvirne TV-serije združuje mitološke elemente ter intimne pripovedi likov po knjižnih uspešnicah Stephena Kinga. Značajski prikazi in tema se prepletajo v namišljenem mestecu Castle Rock v ameriški državi Maine. • Naslednjič na sporedu: v nedeljo, 21. 10., ob 22. uri na HBO 3.* │ Na voljo tudi na HBO OD in HBO GO.


Ostrina (Sharp Objects)

HBO oktober | Foto: Novinarka Camille Preaker (Amy Adams) se vrne v domači kraj, da bi poročala o umoru dveh mladih deklet. Ko poskuša sestaviti psihološko uganko iz svoje preteklosti, ugotovi, da se je malce preveč poistovetila z nesrečnima žrtvama. Kriminalna serija v osmih delih je posneta po istoimenskem romanu avtorice Gillian Flynn (Ni je več). • Na voljo na HBO OD in HBO GO.

Premiera serije Taborjenje
Trendi Jennifer Garner vas vabi, da se ji pridružite na taborjenju #video

VSEBINE ZA NAJMLAJŠE


Koko in velika skrivnost (Coco)

Z dvema oskarjema nagrajena Pixarjeva uspešnica spremlja nadobudnega mladega glasbenika Miguela med neverjetnim potovanjem v čarobni svet svojih pokojnih prednikov. Tam spozna očarljivega prevaranta Héctorja, ki mu pomaga razkriti skrivnost o preteklosti in tradiciji njegove družine. • Naslednjič na sporedu: v četrtek, 18. 10., ob 14.30 na HBO 2.* │ Na voljo tudi na HBO OD in HBO GO.


HBO oktober | Foto: Tačke na patrulji (Paw Patrol)

Sedem junaških pasjih mladičev pod vodstvom izkušenega dečka Ryderja rešuje zagate, kjer nobena naloga ni pretežka in noben kuža premajhen. Njihova doživetja nas učijo o državljanstvu, družabnih veščinah in reševanju težav. • Na voljo na HBO OD in HBO GO.


Pujsa Pepa (Peppa Pig)

Animirana serija spremlja radovedno pujso Pepo, ki prebiva v hišici na hribu z mlajšim bratcem Juretom, mamo pujso in očijem pujsom. Pepa se rada igra, se preoblači in preživlja čas s prijatelji, najraje od vsega pa skače po blatnih lužah. • Na voljo na HBO OD in HBO GO.


Spuži Kvadratnik (Spongebob Squarepants)

Pridružite se pustolovščinam izjemno priljubljenega Spuži Kvadratinika in Patrika Zvezde. Čeprav imata najboljše namene, vedno povzročita težave, ki pa so tudi zelo duhovite. • Na voljo na HBO OD in HBO GO.

Glasba v filmu
Trendi Filmski portreti imen, ki so krojila glasbeno industrijo #foto #video

Napovedniki izpostavljenih oktobrskih vsebin na programih Cinemax:


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Oceanovih 8
Trendi Oceanovih 8 (Ocean's Eight)
Ne spreglejte