Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
31. 5. 2014,
10.23

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Iris Mulej Angelina Jolie Ellen DeGeneres Zlohotnica film premiera

Sobota, 31. 5. 2014, 10.23

4 leta, 6 mesecev

Iris, Ellen in Shokra – vse si želijo biti Angelina

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slovenska misica Iris Mulej se je, ko se je pojavila v obleki Zlohotnice, konec koncev le pridružila svetovnemu trendu. Vse si očitno želijo biti Zlohotnica, vse si želijo biti Angelina. Ne verjamete?

Svet estrade je zajela zlohotniška mrzlica, "bolezen", pri kateri se glavni znaki kažejo kot posnemanje lika Zlohotnice, ki ga je v Disneyjevem istoimenskem filmu upodobila oskarjevka Angelina Jolie. Mislili smo, da bo Iris Mulej, ki so jo organizatorji najeli, da je na slovenski premieri upodobila Zlohotnico, osamljen primer, a smo našli fotografije še dveh slavnih estradnic, ki sta tako ali drugače skočili v Zlohotničina oblačila, si nadeli rogove in pokazali, da je Angelina s svojo Zlohotnico trenutno resnično trendovska stvar.

Prva je transvestitska zvezdnica Shokra, ena najbolj unikatnih transvestitskih zvezdnica v ZDA, ki že desetletje zabava obiskovalce v kabaretskih izvedbah na največjih gejevskih zabavah v ZDA in Kanadi. Shokra, ki je v določenih krogih že dosegla zvezdniški status, je znana po tem, da za svoje predstave uporablja razkošne kostume in da ji številni podobni umetniki s svojimi nastopi ne sežejo niti do kolen. Shokro so organizatorji premiere filma Zlohotnica podobno kot našo Iris najeli, da na rdeči preprogi uprizori Zlohotnico, s katero so se lahko slikali tako obiskovalci kot zvezdniki.

Shokra je tokrat nastopila na rdeči preprogi skupaj z Angelino, ki je bila nad njeno podobo naravnost navdušena. Umetnica, katere pravo ime je Russell Barslou, je na Angelino in Brada Pitta naredila velik vtis. Angelina je takoj, ko je Shokro zagledala na rdeči preprogi, prišla k njej, ji čestitala in se z njo tudi slikala. "Moje življenje so preobleke. Zadnjih sedemnajst let se ukvarjam z nastopi, vedno poskrbim za razkošje in perfekcionizem, tako je bilo tudi v tem primeru. Sama sem ustvarila obleko, rogove, vse, kar vidite. Kot izvajalec vedno naredim korak naprej in tokrat se je to obrestovalo. Nisem vedela, kaj naj pričakujem, a ko me je Angie zagledala in me dobesedno pritekla pozdravit, sem vedela, da je to to," je po predstavitvi povedala Shokra.

Na Zlohotnico pa se je navezala tudi televizijska voditeljica Ellen DeGeneres, katere pogovorno oddajo lahko spremljate na Planet TV. Ellen seveda ni mogla brez humorja in je Zlohotnico, katere pravo ime je Maleficent, spremenila v Elleficent. Svetu je pokazala poster za filmsko premiero, na katerem se seveda bohoti obraz slavne voditeljice. "Imam idejo za nadaljevanje filma," se je pošalila 56-letna voditeljica, znana po številnih domislicah, ob fotografiji filmskega plakata.

Ne spreglejte