Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 4. 2016,
16.05

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Igra prestolov SiOL TV HBO serija

Sreda, 20. 4. 2016, 16.05

6 let, 6 mesecev

Igra prestolov se vrača na male zaslone

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Premiero šeste sezone najuspešnejše serije v zgodovini programa HBO si bodo slovenski gledalci lahko ogledali hkrati z ameriškimi. Ta se bo predvajala v noči iz nedelje na ponedeljek po lokalnem času.

Kultna serija in televizijski svetovni fenomen, ki temelji na fantastičnih knjižnih uspešnicah Pesem ledu in ognja George R.R. Martina, je epska zgodba o izdaji in plemenitosti v mističnem svetu Zahodnega, kjer poletja in zime trajajo več let, sla po oblasti pa je večna.

Znani obrazi, nova zavezništva V šesti sezoni se bodo pojavili tudi novi liki, ki bodo izzvali ravnotežje moči na vzhodu, zahodu, severu in jugu. | Foto: V šesti sezoni se bodo pojavili tudi novi liki, ki bodo izzvali ravnotežje moči na vzhodu, zahodu, severu in jugu.

Po pretresljivih dogodkih na koncu pete sezone – usodo Jona Snowa so krvavo zapečatili uporniki gradu Črnina, Daenerys iz Meereena beži pred smrtjo, Cersei se na ulicah Kraljevega pristanka javno poniža – se bodo letos preživeli z vseh delov Westerosa in Essosa premešali z namenom neustavljivo stopiti naprej proti svojim negotovim usodam.

Znani obrazi bodo sklenili nova zavezništva, da bi si tako povečali strateške možnosti za obstanek, pojavili pa se bodo tudi novi liki, ki bodo izzvali ravnotežje moči na vzhodu, zahodu, severu in jugu.

Ekskluzivna premiera nove, šeste sezone serije Igra prestolov se bo na slovenskem HBO predvajala ob istem času kot v ZDA: 25. aprila (v noči iz nedelje na ponedeljek) ob 3. uri po lokalnem času. Še isti dan bo serija predvajana tudi na kanalu HBO v času največje gledanosti ob 20. uri.

 

Kje in kdaj si bodo uporabniki SiOL TV ogledali prvi del šeste sezone serije?

• 25. aprila ob 3. in 20. uri na kanalu HBO (programski mesti 6 in 200* na SiOL TV)

• 25. aprila ob 21. uri na kanalu HBO 3 (programsko mesto 206* na SiOL TV)

• Od 25. aprila bo epizoda dostopna na HBO On Demand (programsko mesto 203* na SiOL TV), kjer si jo boste lahko ogledali v kakovosti HD.

*Velja za komunikator BOX.

 Napovednik šeste sezone Igre prestolov:

Programska opcija HBO na SiOL TV

Programska opcija HBO vam nudi pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov je brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO OD, kjer si vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in prinašata največje zvezde v vaše domove. 

Ne spreglejte