SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Gospodinje ne bodo sledile Seksu v mestu

1

termometer

Razočarane gospodinje se približujejo koncu nadaljevanke, vendar ne pričakujte, da se bodo dekleta z ulice Wisteria Lane vrnila kot dekleta iz Seksa v mestu.

Ustvarjalec in izvršni producent serije Marc Cherry je ob uspehu filmov in serije Seks v mestu sicer čestital Michaelu Patricku Kingu, a je hkrati poudaril, da se zaveda, da je njegova serija drugačna in da mu ne bo sledil tej poti. "Svojih deklet ne bom nikoli poslal v Dubaj," je povedal Cherry.

"Seks v mestu je imel 69 epizod, zato niso nikoli popolnoma zabetonirali karakterjev protagonistk. Po osmih letih bi za Gospodinje rekel, da smo na tem področju opravili s tem, kar ni slabo. Zelo sem zadovoljen s tem, kamor smo prispeli," je povedal. Pozna konec nadaljevanke, vendar pa na pogovoru združenja filmskih kritikov v Pasadeni ni hotel ničesar namigniti. Razkril je le, da se bo na koncu vrnila Susanina (Teri Hatcher) hčerka Julie (Andrea Bowen), pojavil se bo tudi Cherry sam.

"Ja, naredil bom enega 'htichcocka'. Ekipi frizerjev in vizažistov se bosta morali tistega dne še posebej potruditi," je povedal Cherry in namignil na Hitchcockov prizor, ko se sprehodi pred kamerami.

Ni pa želel komentirati svojih besed pred nekaj meseci, ko je izrazil željo, da bi se nekako poklonil vsakomur, ki je bil del te zgodbe. Vključno z Nicollette Sheridan in njeno Edie Britt.

Na pogovoru so sodelovali vsi igralci, ki so presenečeni nad učinkom, ki ga je imela serija na modo, kulturo in celo televizijo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin