SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ena žlahtna štorija je najbolj gledana slovenska serija

1

termometer

Dogodivščine Berta Špacapana, njegovih hčera, njihovih partnerjev in drugih vaščanov Štorij niso samo najbolj priljubljene pri domačem občinstvu, temveč so tudi najbolj gledane.

Gledanost Ene žlahtne štorije iz tedna v teden narašča. Povprečni delež gledalcev v ciljni skupini med 18 in 54 let je 23,01 odstotka.

Najbolj gledana epizoda je v ciljni skupini VSI med 18 in 54 let dosegla 28,44-odstotni delež, kar predstavlja 85 tisoč gledalk in gledalcev. Zadnje tedensko povprečje ima najvišji rezultat do zdaj, saj je serija dosegla rating 8,32 v ciljni skupini med 18 in 54 let.

Serija prerasla v blagovno znamko Eno žlahtno štorijo lahko podoživite tudi onkraj televizijskih ekranov. Od letošnje pomladi je na trgovskih policah namreč mogoče kupiti vina iz Kleti Brda z imenom Ena žlahtna štorija, jeseni pa bodo predstavili še dve vini, namenjeni predvsem prodaji v gostilnah.

Kmalu se bo žlahtni kapljici pridružil mlečni proizvod, na knjižne police pa prihaja knjiga Ena žlahtna štorija, ki jo bo izdala založba Didakta.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin