SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Ekipa kužkov na reševalni akciji se vrača

Tačke na patrulji
Oglasno sporočilo

Konec januarja se priljubljeni junaki na štirih tačkah vračajo v kinematografe. Najnovejša pustolovščina pogumnih kužkov v živahnem mestu Zaliv zabave se bo pričela precej hrupno, saj se bodo prikupne tačke na super dirkališču udeležile dirke, da bi rešili prijatelja in zmagali na največji dirki doslej.

Pred pogumnimi kužki so nove dogodivščine, ki bodo še nevarnejše, hitrejše, a najpomembnejše – zabavne. Pridružite se pogumnim tačkam, še prej pa si njihove nove prigode oglejte v NAPOVEDNIKU:

TAČKE NA PATRULJI: PRIPRAVLJENI, DIRKA, REŠEVANJE! v kinematografe prihaja 30. JANUARJA 2020.

 

O ZGODBI:

V novi animirani pustolovščini bo ekipa pogumnih kužkov zgradila super dirkališče in bo posadka za svojega dirkalnega junaka Whoosha. Ko pa se legendarni dirkač dirke ne more udeležiti, pokliče svojega največjega oboževalca Maršala, da tekmuje namesto njega. Maršal si mora pridobiti pogum in premagati svojo tekmico Gepardko, da lahko uresniči svoje sanje o najhitrejšem dirkaču doslej. Pripravite se na tekmo in reševanje!

Tačke na patrulji

Poleg te posebne epizode pa bodo najmlajši ljubitelji reševalnih kužkov lahko uživali tudi v prigodah, ko bodo s parade v zrak odleteli ogromni baloni, kužki pa jih morajo rešiti, kot tudi parado in župana Humdingerja. Pogumni kužki pa bodo reševali tudi primer vohunskih pajkov, potem ko bratranec Turbot skuša opaziti redkega pajka, vendar se zatakne v njegovo mrežo.

Najmlajši gledalci bodo tako lahko v kinematografih med prvimi uživali v novih dogodivščinah, ki pri nas še niso bile predvajane.

Tačke na patrulji

REŽIJA: Charles E. Bastien

SCENARIJ: Steven Sullivan

IZVRŠNA PRODUCENTKA: Jennifer Dodge

ŽANR: animirana pustolovščina

Naročnik oglasnega sporočila je Karantanija Cinemas d.o.o.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin