SiolNET. Trendi Film in TV
0,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vesoljček E. T. in Elliott spet združena po 37 letih #video

0,70

termometer

E.T. vesoljček | Elliott s svojima otrokoma, ženo in E. T.-jem. | Foto: YouTube
Elliott s svojima otrokoma, ženo in E. T.-jem. Foto: YouTube

Američani so za pretekli zahvalni dan posneli ganljivo reklamo o legendarnem vesoljčku, ki jo morate videti. E. T. in Elliott se namreč za praznike spet združita in njuno snidenje je tako ganljivo, da se mnogi strinjajo, da si štiriminutna reklama zasluži oskarja.

Prijatelji Trendi Nadaljevanja Prijateljev ne bo, bodo pa posneli − nekaj #video

Gre za reklamo, ki jo je posnela telefonska družba Xfinity, njeno tokratno praznično sporočilo pa je bilo "ponovno navezanje stika za praznike". In kdo bi bil bolj popoln za prikaz ponovnega navezanja stika kot priljubljeni vesoljček E. T.?

E. T. se tako po 37 letih spet odpravi na Zemljo, na obisk starega prijatelja Elliotta, ki je zdaj odrasel moški s svojo družino in dvema otrokoma. "Veliko se je spremenilo, odkar si bil nazadnje tu," mu pove Elliott, nato pa mu njegov sin pokaže, kaj sta splet, virtualna resničnost in kako je videti gledanje televizije v današnjem času, pri čemer gre za premišljeno umeščene izdelke Xfinityja.

Boljše kot dejansko nadaljevanje filma

Štiriminutna reklama je popoln poklon slavnemu vesoljčku, saj vključuje tudi njegovo ljubezen do čokoladic Reese's in nepozaben prizor letečih koles skozi nebo.

"Ljudje so s to reklamo dobili vse, kar bi si želeli v nadaljevanju filma, brez nepotrebnih dodatkov, ki bi lahko uničili lepoto originala, ki ima posebno mesto v srcih ljudi," je pojasnil Henry Thomas, igralec, ki je pred 37 leti odigral mladega Elliotta.

Preberite tudi:

Tajni agenti Planet TV Film, ki bi bil za "Jona Snowa" skoraj usoden Joker Trendi Zmagoslavni pohod Jokerja se nadaljuje: bliža se milijardi dolarjev zaslužka #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 19
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin