SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
NAPOVEDUJEMO: animirana komedija RAČKA, RAČKA, GOS (Duck Duck Goose)

Družinska avantura o drugačnosti in prijateljstvu

Račka, račka, gos
Oglasno sporočilo

Letošnje poletje se bodo otroci in njihovi starši razveselili prisrčne zgodbe o dveh račkah in gosaku, ki se, čeprav sprva neradi, odpravijo na skupno potovanje, na katerem jih čakajo številne dogodivščine in tudi marsikatera ovira, ki jo morajo premagati s skupnimi močmi. Dogodivščina med njimi splete pristne vezi – svojeglavi gosak in obe izgubljeni rački na poti spoznajo, kaj je to predanost, kakšno moč ima brezpogojna ljubezen in kaj pomeni biti odgovoren do drugih.

Na voljo je že napovednik animiranega filma v sinhronizirani različici, mali junaki pa bodo v naša kina priracali 16. avgusta 2018.

O ZGODBI:

Chao in Chi sta osiroteli rački, ki imata to (ne)srečo, da se izgubita in na poti naletita na svojeglavega gosaka Penga, ki v zraku raje izvaja akrobatske vragolije, kot da bi s svojo jato odletel na jug. Izgubljeni rački ga sprva prav nič ne zanimata, vse dokler si med predrznim letenjem ne poškoduje krila. Takrat se le odloči, da bo račkama pomagal poiskati njuno jato. Da bi ubežali zimi in snegu, se trojica odpravi na razburljivo pustolovščino, polno preprek in srečanj z drugimi živalmi, na katerem se med njimi – čeprav so si tako različni, spletejo pristne vezi.

ZANIMIVOSTI:

*Gosi in race spadajo med vodne ptice in imajo veliko skupnih značilnosti, vendar so si med seboj tudi zelo različne. Gos je na primer precej večja od race, ima drugačen kljun in daljši vrat. Hrani se samo z rastlinsko hrano, medtem ko se raca uživa tudi hrano živalskega izvora.

Duck, duck, goose! je otroška skupinska igra, ki jo pri nas poznamo pod imenom Gnilo jajce.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

REŽIJA: Christopher Jenkins

SCENARIJ: Rob Muir in Christopher Jenkins

ŽANR: animirana avantura

Naročnik oglasne vsebine je Karantanija Cinemas.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin