Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 3. 2017,
15.10

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

AMC Into the Badlands

Ponedeljek, 13. 3. 2017, 15.10

6 let, 7 mesecev

Druga sezona priljubljene serije "Into The Badlands" premierno na AMC

Oglasno sporočilo

Svetovna premiera AMC-jeve drame borilnih veščin "Into the Badlands" bo na sporedu v ponedeljek, 20. marca 2017, ob 3:00 uri, ponovitev prvega dela pa še isti dan, ob 22. uri, na kanalu AMC.

Fotogalerija
1 / 3

Sunny in M.K. sta na začetku 2. sezone daleč stran drug od drugega, ujeta v zaporih na nenavadnih mestih. Sunny je odločen, da bije bitko nazaj v Badlands in najde družino, vendar mora na poti do tja uravnovesiti svoje morilske nagone in spiritualno prebujenje. M. K. na poti v Badlands odkrije, da je edina prava bitka znotraj njega samega, zato se mora soočiti s preteklostjo. The Widow močno verjame, da lahko v Badlands pripelje mir in enakopravnost, vendar njene načrte prekrižajo baroni. Tudi sama se posluži dejanj, ki lahko nepopravljivo vplivajo na njene načrte in najdragocenejši odnos s hčerko. Močno pričakovana serija AMC Studios se vrača z desetimi enournimi epizodami, v katerih se bodo sklepala zavezništva, mnogo prijateljstev bo izdanih, do konca sezone bosta življenji Sunnyja in M.K.-ja za vedno spremenjeni, posledice pa pogubne.

"Into the Badlands" je ena najvišje uvrščenih novih serij v zgodovini ZDA. Serijo je Variety proglasil za "odlično serijo, ki je poklon klasičnim samurajskim filmom in kinetični akciji silovitih pesti hongkonških maestrov."

Ne spreglejte