SiolNET. Trendi Film in TV
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Dekle na vlaku (The Girl on the Train)

0,08

termometer

 | Foto:

Po istoimenski knjižni uspešnici Paule Hawkins posnet misteriozni triler z Emily Blunt v vlogi ločene alkoholičarke, ki se zaplete v preiskavo o izginulem dekletu.

ZDA/2016/107 min.
Režija: Tate Taylor
Igrajo: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Luke Evans, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow
Žanr: Misteriozni dramatični triler
Ocena IMDb: 6,6/10

Režiser z oskarjem nagrajene drame Služkinje predstavlja skrivnostno zgodbo o razočarani Rachel, ki se je po odkritju moževe nezvestobe in ločitvi predala alkoholu.

Čeprav je izgubila službo, se še vedno vsak dan vozi z vlakom v London, pot pa jo vodi tudi mimo doma nekdanjega moža. Opazovati začne bližnjo hišo na videz srečno zaljubljenih Scotta in Megan ter si v svoji domišljiji ustvari njun popolni svet.

Toda nekega dne med vožnjo opazi pretresljiv prizor, naslednje jutro pa se zbudi s poškodbami in brez spomina na minulo noč. Ko na televiziji izve, da je Megan izginila, poskuša pomagati pri policijski preiskavi, vendar kmalu na plano pokukajo številne sence iz njene preteklosti.


V videoteki DKino si oglejte tudi: Računovodja (The Accountant)


Dekle na vlaku | Foto:


Zanimivosti:

• Knjižna predloga Paule Hawkins je postala najhitreje prodajan roman za odrasle v zgodovini – do oktobra lani so po svetu prodali že več kot 15 milijonov izvodov njenega romana.

Ta se je že prvi teden po izidu zavihtel na vrh seznama najbolje prodajanih knjig časnika The New York Times, kjer se je obdržal kar 15 tednov  (od tega 13 zaporednih), Hawkinsovo pa so kovali v zvezde kot avtorico leta.

Emily Blunt je bila za upodobitev ločene alkoholičarke nominirana za bafto za najboljšo igralko. Avtorica romana si je sicer v tej vlogi sprva zamislila Michelle Williams.

• Bluntova je pred soigralci in člani snemalne ekipe skrivala novico o svoji nosečnosti, to je zaupala samo svojemu prijatelju Justinu Therouxu.  Režiser Tate Taylor je šele proti koncu produkcije, ko so snemali prizor pod prho, opazil povečano izboklino na igralkinem trebuhu, a ji je obljubil, da tega ne bo izdal sodelavcem.


Napovednik filma Dekle na vlaku:

[video: 61989 / Dekle na vlaku (The Girl on the Train)]

Dekle na vlaku (The Girl on the Train)

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije preko optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD ready TV sprejemnik.

Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin