SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Deček nevihte – film, ki vam bo ogrel srce

Deček nevihte
Oglasno sporočilo

Čudovita in brezčasna zgodba o nenavadnem prijateljstvu med dečkom in pelikanom bo ponovno zaživela na velikih platnih. Posneta po knjižni uspešnici avstralskega pisatelja Colina Thiela iz leta 1964, je zgodba še vedno aktualna tako v Avstraliji kot tudi drugod po svetu.

Čudovita avstralska zgodba ponovno na filmskem platnu

Deček nevihte

"Deček nevihte" je Michael Kingley, uspešen in upokojen poslovnež ter dedek. Ko se mu začno prikazovati slike in podobe iz njegove preteklosti, ki jih ne zna razložiti, se je prisiljen spomniti svojega dolgo pozabljenega otroštva in odraščanja na izolirani obali.

Svoji vnukinji začne pripovedovati zgodbo, kako je kot deček rešil in vzgojil izjemnega pelikana po imenu gospod Percival.

Njune pustolovščine ter vez, ki sta jo spletla, so imele ogromen vpliv na njegovo celotno življenje in življenja ljudi okoli njiju.

Film prihaja v kina po Sloveniji 21. marca.

Videonapovednik:

Nagradni natečaj za osnovnošolce

Za koga? Za vse učence osnovnih šol.

Deček nevihte Kako poteka? Oglejte si film Deček nevihte v kinu in napišite kratek prispevek o filmu (zakaj vam je bil všeč, zakaj ne, kateri prizor se vas je najbolj dotaknil, prijateljstvo med človekom in živaljo ...).

Svoj pisni izdelek lahko opremite tudi z likovnim delom na temo filma.

Izdelke pošljite najpozneje do petka, 5. aprila 2019, po elektronski (marketing.slovenija@blitzgroup.eu) ali po navadni pošti (Blitz Slovenija, Dolenjska cesta 258, 1291 Škofljica) s pripisom "Natečaj: Deček nevihte".

Kakšna je nagrada? Najboljši izdelek po izboru žirije prejme ogled filma distribucije Blitz po izbiri za celoten razred (v kinu po izbiri).

Deček nevihte

Deček nevihte


Naročnik oglasnega sporočila je Blitz.

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin