SiolNET. Trendi Film in TV
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Daniel Radcliffe se ne bo nikoli otresel Harryja Potterja

2

termometer

Igralec, ki je že v najstniških letih postal prepoznaven filmski obraz, se zaveda, da se morda nikoli ne bo znebil svoje najstniške vloge. Harry Potter ga bo najbrž spremljal vse življenje.

Pravzaprav se Daniel Radcliffe niti ne želi ločiti od povezovanja s svojo mladostniško vlogo Harryja Potterja. 25-letnega igralca, ki je filme o mladem čarovniku začel snemati pri 11 letih, še vedno močno povezujejo z njegovo prvo vlogo, čeprav se je od takrat pojavil v številnih drugih.

"Ne predstavljam si, da bo nastal film, ki bi me dokončno odtrgal od povezovanja s Harryjem Potterjem. Sam si tega niti ne želim tako močno," je mladi igralec izjavil za tuje medije, saj pravi, da ta vloga zanj predstavlja pomemben del njegovega življenja. "Nanjo sem izjemno ponosen in jo imam še vedno rad."

Seveda pa so filmi, kot na primer biografska drama Kill Young Darlings in grozljivka The Woman in Black, nazorni pokazatelji, da Daniela Radcliffa zanimajo tudi drugi filmski konteksti in žanri. Novi standardi za romantične komedije V svojem najnovejšem filmu, romantični komediji z naslovom What If, se mladi igralec prvič pojavlja v tem lahkotnem žanru. Ali kot je sam izjavil za britanski Independent: "Po Potterju sem snemal veliko temačnih filmov, zato sem vesel filma, ki bo ljudi osrečil."

Radcliffe se veseli priložnosti, da se bo gledalcem v kontekstu romantične komedije prikazal še v drugačni luči. Gledalce si želi ganiti, s filmom pa postaviti tudi nove standarde v tem žanru.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin