SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Cool Fotr (Jani Jugovic) je našel slovenskega bikca Ferdinanda

Bikec Ferdinand
Foto: Blitz Film & Video Distribution
Oglasno sporočilo

Skupaj s hčerkico Sio sta na kmetiji naletela tudi na Domna Valiča, ki se je pripravljal na svojo vlogo.

V prazničnem decembru na velika platna prihaja kultna pravljica o najprijaznejšem bikcu na svetu, bikcu Ferdinandu, ki ima vedno več oboževalcev tudi med otroki v Sloveniji.

Ena izmed njih je tudi Sia, hčerkica Janija Jugovica, ki je po ogledu napovednika svojega atija postavila pred težko nalogo; želela je spoznati Ferdinanda v živo. Cool Fotr ni odlašal in tako se je začelo iskanje slovenskega bikca Ferdinanda.

Cool Fotr Bikec Ferdinand

Iskanje je bilo uspešno in bikca je našel na izobraževalni kmetiji V PRAVLJICI, kjer je Ferdinand obkrožen s prijatelji konji, kozami, prašički, purani, zajčki in številnimi drugimi. Poleg simpatičnega bikca sta Jani in Sia naletela tudi na Domna Valiča, ki bo v težko pričakovanem filmu Ferdinandu posodil svoj glas. Celotna dogodivščina je seveda ujeta v video, ki si ga lahko pogledate spodaj.

Svečana premiera težko pričakovane animacije BIKEC FERDINAND, ki je med drugim nominirana za dva zlata globusa, bo v soboto, 16. decembra ob 16. uri v Koloseju v Ljubljani. Na premiero bo seveda prišel tudi Jani s Sio in Tajem, obiskovalce pa bodo pozdravili člani sinhronizacijske ekipe Domen Valič, Rok Kunaver, Lucija Grm, Štefan Kušar, Martin Jelovšek in drugi.

Na rednem sporedu si boste BIKCA FERDINANDA lahko ogledali od 21. decembra dalje. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.

VIDEO:

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin