Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
21. 7. 2013,
9.13

Osveženo pred

4 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Superman Batman Maščevalci Henry Cavill Igre lakote Jennifer Lawrence

Nedelja, 21. 7. 2013, 9.13

4 leta, 11 mesecev

Comic-Con: Superman in Batman v enem filmu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Na stripovskem festivalu Comic-Con, kjer vsako leto predstavijo napovednike za najbolj pričakovane znanstvenofantastične filme, so letos imeli kar nekaj asov v rokavu.

Batman in Superman bosta združila moči Na festivalu Comic-Con v San Diegu se vsako leto zberejo ljubitelji znanstvenofantastičnih filmov, ki so večinoma narejeni na podlagi stripov. Letos so presegli marsikatero presenečenje, med drugim tudi napovednik za drugi del filma Igre lakote. Poleg tega pa je filmski studio WarnerBros. presenetil z oznanitvijo, da lahko pričakujemo film, kjer bosta skupaj nastopila dva največja heroja – Superman in Batman.

Novico, ki je razveselila kar nekaj obiskovalcev, je razkril režiser filma Jekleni mož Zack Snyder. Supermana bo spet upodobil Henry Cavill, kdo si bo nadel Batmanov kostum in se usedel v Batmobil, pa za zdaj še ni znano. Snyder ni skrival veselja: "Navdušen sem, da bom lahko spet sodeloval s Henryjem Cavillijem v svetu, ki sva ga skupaj ustvarila. Priznajmo, neverjetno je, da bomo združili Supermana in Batmana glede na to, da sta največja heroja vseh časov."

Pri filmu, ki naj bi na velika platna prišel leta 2015, bo sodeloval tudi Christopher Nolan, ki je pod svoje okrilje vzel zadnje tri filme o Batmanu. Nolan bo skupaj z Emmo Thomas prevzel vlogo glavnega producenta.

Igre lakote se vračajo Na festivalu Comic-Con so predstavili tudi sveži napovednik za nadaljevanje filma Igre lakote, ki se imenuje Kruto maščevanje. Film v kinematografe prihaja konec novembra.

Maščevalci se bodo spopadli z Ultronom Režiser J. J. Abrams je na stripovskem festivalu za zdaj predstavil le naslov nadaljevanja filma Maščevalci iz leta 2012. Iz naslova, ki se glasi Avengers: Age of Ultron, je razvidno, da se bodo Maščevalci spopadli z negativcem Ultronom, ki ga največji oboževalci poznajo tudi iz stripov o junakih. Film naj bi izšel maja leta 2015.

Ne spreglejte