Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 5. 2013,
9.39

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 14. 5. 2013, 9.39

3 leta, 8 mesecev

Cineplexx z ekskluzivno predpremiero filma Hitri in drzni 6

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Ogled predpremiere, ki do 18. maja prinaša posebne ugodnosti, Cineplexx pa je pripravil tudi posebno nagradno igro.

V vseh Cineplexxovih kinematografih, ki so svoje mesto dobili v nakupovalnih centrih Planet Tuš, v Kopru, Novem mestu, Celju, Mariboru in Kranju, si bo v soboto, 18. maja, mogoče predpremierno ogledati film Hitri in drzni 6. Tokrat bo vstopnica stala le 3 evre, da bi bila ponudba še bolj sladka, pa je Cineplexx pripravil še poseben popcorn meni za en evro.

TA VIKEND - NORO dobra ponudba

Cineplexx kinematograf nam ta vikend nudi cenejše kino vstopnice za vse filme, vstopnica bo stala le 3 € (razen za film Hitri in drzni 6), poseben popcorn meni pa za samo 1 €. Presenečenja sledijo tudi v prihodnosti, zato nas redno spremljajte na www.cineplexx.si in na FB Cineplexx.

BODITE PRVI - med prvimi si lahko ogledate ekskluzivno predpremiero Hitri in drzni 6 (The fast and the furious 6) v vseh Cineplexxovih kinematografih v soboto, 18. maja 2013 ob 20 uri. Število vstopnic je omejeno, zato si čim prej rezervirajte svojo vstopnico na blagajni najbližjega kinematografa Cineplexx. Za ogled filma Hitri in drzni 6 velja redni cenik vstopnic.

V soboto si bomo ob 20. uri predpremiero in ekskluzivno v Sloveniji ogledali akcijski film Hitri in drzni 6. Na ta dan bo avto klub GaS Tuning v Celju priredil največje srečanje predelanih vozil v Sloveniji - Show'n'Shine, ki ga bo pospremil bogat spremljevalni program z driftanjem, stunti, DJ-ji, nastopajočimi in obilico lepih deklet, ter slovenskih znanih osebnosti. Pridružite se nam od 13 ure naprej.

Od 10. maja do 15. junija je mogoče sodelovati tudi v Cineplexxovi nagradni igri za novi peugeot 208 active – več informacij je mogoče najti na Cineplexxovem Facebooku ali uradni spletni strani.

Cineplexxova napredna digitalna tehnologija je izostrila zvok, ob novi sliki in Real 3D pa postanejo naša doživetja filma resnična in popolnoma otipljiva. Poleg najmodernejše tehnologije Cineplexx razvaja svoje obiskovalce tudi s prijateljskim druženjem, zabavo in sprostitvijo ter z nepozabnimi dogodki, ki bodo ukrojeni po meri vsakega obiskovalca in bodo prava sladica za še tako različne ali zahtevne okuse.

V šestem delu Hitrih in drznih bo spet mogoče videti Vina Diesla in Paula Walkerja, pa tudi Dwayna Johnsona in Luka Evansa. Neustrašni Dom (Diesel) in njegova ekipa hitrih voznikov živijo v razkošju ukradenega denarja, toda zaradi kriminalne preteklosti se ne morejo vrniti v ZDA. Možnost novega začetka jim ponudi agent Luke (Johnson), ki želi ujeti tolpo predrznih cestnih divjakov, odgovornih za rop vojaških transportov. V zameno za izbris kazenskih kartotek Dom privoli v sodelovanje in s prijatelji znova sede za volan hitrih dirkalnikov. Toda poleg vratolomnih cestnih obračunov se mora Dom tokrat spopasti tudi z osebnimi duhovi iz preteklosti.

Ne spreglejte